![]() |
שרופי שומן.. חשש להתמכרות?
שלום,
הייתי רוצה לקנות שורף שומן בשביל שיתן לי האקסטרה הנוספת לאימונים שאני עושה... העניין הוא שאני מאוד חושש מפגיעה בריאות או התמכרות לחומרים ממכרים שיש בתוספים כאלו. למשל אני לא שותה קפה ואני מפחד להתחיל ליצור תלות בקפאין... אני חושש שאחרי שימוש בשורף שומן יהיה לי מחסור באנרגיה ללא שורף שומן (כי הגוף התמכר\התרגל לקפאין) האם השימוש בשורפי שומנים בטוחים לשימוש? האם אני יכול ליצור תלות או התמכרות מסויימת לחומר מסויים? האם אחרי שימוש שורף שומן בתקופת החיטוב, אני אוכל להפסיק להשתמש בזה בתקופת המאסה ללא ירידה ברמת האנרגיה שלי? האם יש שורף שומן ללא חומרים ממכרים כמו קפאין? אשמח לשמוע תגובות ודעות מכולם. תודה רבה!! |
אפדרין
|
ציטוט:
בדרך כלל רוב השורפי שומן האלה מפוצצים בקפאין וכל שאר הדברים שנותנים לך אנרגיה. ובלי שום קשר אתה לא שותה תה לפעמים? קולה? לא מבין למה אתה כ"כ מבוהל מזה. כמובן שאם עושים שימוש רצוף בשורפי שומן, שכן רובם נותנים אנרגיה בהתחלה ואז כלום, ההשפעה יורדת וזה ברור. אפשר פשוט להשתמש בזה רק בימים של אימונים, או לעשות כמו שכולם עושים שימוש מחזורי, 3 ימים שימוש ו3 ימים ללא. שתה פשוט קפה לפני אימון.. |
איך השורפי שומן האלה עובדים?
|
אכן יש התמכרות כזו אחרי שימוש של אפדרין קפאין לאורך תקופה אחרי שאתה מפסיק אתה נהיה סמרטוט רצפה מהלך אתה רק רוצה לישון כל היום חחח לי זה קרה:wacko:
|
ציטוט:
כל אחד בא ומשאיר תגובה "אפרדין". הבנו שזה מוצר "תותחני". אבל יש כאלה שלא היו רוצים לסכן את עצמן, תתפלא. בכל מקרה- אין צורך בשורף שומן, מספיק לשתות קפה. אין צורך לחשוש מהתמכרות, אלה ה"נזק" היחידי שיכול לייגרם כתוצאה מצריכה של קפה היא 'הסתגלות הגוף לקפאין'- זה לא אומר שאתה תשתוקק לקפאין אלה הקפאין לא ישפיע עליך כמו בעבר. |
בתכלס האפדרין נאסר בגלל כמה מטומטמים... סלחו לי על המילה..
לא יודע, לפי כל מה שקראתי וראיתי לא נשקפת סכנה ממשית כל עוד הכל במינון נכון. |
בדיוק...
אני רואה אנשים שמפחדים להתנסות אפילו ב"שורף שומן" רגיל כמו הידרוקסיטאט המעפן הזה שבכלל הגירסה שבארץ זה לנשים, ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות אבל בסדר כל אחד מה שטוב לו תמיד יש כוס קפה שישרוף את כל השומן בשבוע |
ערב טוב ,
אישית לא הייתי אומר לך שאתה אשכרה תתמכר לשורף שומן זה או אחר כי בסופו של יום כפי שנאמר פה בתגובות לפניי , ההתמכרות היא התמכרות לקופאין שזה הופך לסוג של הסתגלות מבחינת הגוף ואז האפקטיביות יורדת . להמליץ לך על שימוש בשורף שומן הכי טוב כיום בשוק ולא ממש חוקי שזה אפדרין אני לא ימליץ לך כי אז יהיו לי פה בעיות עם צוות ההנהלה אבל אפשר לנסות מוצרים אחרים כמו ליפו 6 או הוטרוקס שלדעתי ועד כמה שידוע לי עושים בצורה נחמדה את העבודה שלהם . |
ציטוט:
|
שורף שומן הכי טוב שאני מכיר זה אוקטן 95
באמת אחד הטובים עובד מהר ממריץ אותך ונותן לך כוח...מזה כוח?!?!? אש |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ