![]() |
מישהו מוכן לעזור לי לבנות תפריט רציני ?
טוב אז ככה,
אני שחיף רציני: בן 16 קרוב ל-17 שוקל 51 קילו ומתקרב למטר 80. בבוקר אני אוכל דייסת שיבולת שועל + גיינר. בבצפר אני אוכל יוגורט + שלוש סנדוויצים, אחד עם ביצה וגבינה לבנה, אחד עם קוטג וטונה, אחד עם חמאת בוטנים. שאני חוזר מבצפר אני אוכל חלבון כלשהו - קוטג, טונה, חזה עוף, בשר עם כמה פחמימות שאני יכול לדחוף לפה, אורז, מקרוני תירס ווטאבר. שעתיים אחרי ארוחה קצת פחות רצינית עם פחמימות וחלבון, אותו מתכונת כמו הצהריים. ארוחת ערב אותו דבר, חלבון כלשהו - קוטג, טונה, חזה עוף, בשר עם כמה פחמימות שאני יכול לדחוף לפה. אולי אחרי זה אני אוכל כדי להשלים לי חלבונים, שייק גיינר או בשר, טונה וכו'. יוצא לי 90 חלבון +- ביום, ופחמימות אני לא סופר, רק מנסה לדחוף כמה שאני יכול. כמה אני אמור לשתות ביום בערך, והאם אני עושה נכון ? מפספס משהו ? יאללה חברה תעזרו לי בבקשששה, חייב לעלות מאסה דחוףף !!:sbb4: :sbb4: :sbb4: תודה :) |
אף אחד לא יבנה לך תפריט, זה לא תהליך של 5 דקות. בשביל זה יש יועצי תזונה.
צריך לשבת איתך, לראות אותך, למדוד ולשקול, ואז לבנות תפריט תזונה שמותאם אליך באופן אישי. למה שלא תקבע פגישה אצל אחד מהצוות של ישראלבודי, שם יתנו לך הנחיה וכל מה שאתה צריך. |
כמה עולה פגישה כזו?
|
ציטוט:
אבל קוטג' וטונה? מה אתה מגעיל? נעשה בערך- בוקר 25ג' (עשיתי בערך לפי הסקופ שלי של החלבון, אין לי מושג כמה לך יש בגיינר ואיך אתה לוקח) בצפר - 50ג' בערך צהריים בערך 40ג' כבר עברת את הפי 2 למשקל.. ועוד נשאר לך ארוחת ערב אתה יכול למשל להעביר את הקוטג' של הבצפר לערב ולהוסיף קורנפלקס ודברים כאלה אם בא לך ויש לך אמצעים אתה יכול ללכת לייעוץ, אבל אם אתה לא עצלן אתה יכול לעשות את אותו דבר בדיוק לבד |
אחי שמע לי עם לא בא לך בקטע של תפריט זה מסובח לך והכול שמע לי תעשה מה שאני אומר פשוט תאוכל כמו חייה חייה אני מתכוון אחיבבוקר נגיד תאוכל קונרפלקס עם חלב גבינה עם 2פרוסות לחם או קוטג וחביתה ליד בבית ספר 2סנוויצים עם פסטרמה ככה הקיצר אחי תאוכל כמו מטורף ותגדל עם אן לך כוח לתפריט גם על תשכח שומנים איכותייים אבוקדו למשל הקיצר אחי תקשיב לי עם בא לך להקשיע ולאכול כול יום אותו סוג מאכל שזה אומר שההורים שלך צריכים לקנות כול יום אותו דבר חח אז תעשה תפריט עם לא אז פשוט תאוכל כול כך הרבה כמו שאמרתי לך ולדאוג לאכו להרבה חלבונים ופחמימות ו ביום!.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ