![]() |
גודל ריבועים
עד היום תהיתי אם זה גנטיקה או לא, כאילו הגודל של הריבועים זה חלק מהמבנה של הצורה, יש מלא אנשים בעלי ריבועים קטנים ויש כאלו גדולים אז אמרתי זה 100% גנטיקה, אבל יש מ"ס Bb שיש להם ריבועים בגודל פשוט עצום אז מה כאילו לפני שהם נכנסו לעסק זה גם היה באותו גודל ? 0.o או שפשוט זה חלק מהתופעות של ה-gh? אשמח לקבל תשובה.
|
למרות שאני שונא אותך,סתכל על ילד שלא מתאמן ממוצע שעושה כפיפות בטן בבית איך הריבועים שלו בדרך כלל קטנים נכון?
וזה בדוק על עצמי שהם גודלים לא יודע עד כמה זה משמעותי כשאתה רואה את זה מבחוץ אבל אני ראיתי את זה כמשמעותי. |
שאלה דיי מפגרתול חשובה אני מניח שזה גנטיקה!
|
ציטוט:
ציטוט:
אחרת איך אתה מסביר את זה שלשחיפים יש קוביות "קטנות", ולמפתחי גוף מיקצועיים יש קוביות "גדולות"? גורל משמיים? |
ניראה לי שגם וגם
|
שרירי הבטן יכולים לגדול אבל ברמה מאד נמוכה.
|
זה מבאס לאללה הריבועים שלי ממש קטנים..
|
הצורה של הקוביות והאורך שלהם זה גנטיקה. אבל עם אתה עובד הרבה על מסה בבטן הם מתרחבות.. תראה למה קוביות של שחיפים וקוביות של מפתחי גוף שהם תופסות להם חצי בטן
|
^
אצל מפתחי גוף אבל זה לא תופעה של Gh? |
כמו שתומר אמר,הם יכולים לגדול כתוצאה מגדילה במסת השריר בבטן אבל לא ברמה גבוהה מדי,גודל הריבועים "ומספרם" הוא גנטיקה נטו (ואחוז שומן נמוך)
|
לדעתי תופעה של ע Gh.. תכנס ל Youtube תחפש סירטון של גיי קאטלר מ 1993 תראה איזה קוביות קטנות יש לו שם ואחר כך תחפש סירטון עדכני שלו.. הגודל של הקוביות הוכפל ב 2
|
ציטוט:
|
Gh מגדיל איברים בכללי. בין היתר הוא מגדיל איברים פנימיים בבטן ואז הבטן נראית נפוחה יותר.
מה שתקף לשרירים האחרים תקף גם לבטן עם Gh. יכול להיות היפרטרופיה בבטן אבל היא מוגבלת והיא לא כמו שיהיה לך בחזה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ