![]() |
שאלה| איך אני יכול להשיג את גיל בטלפון?
היי כולם,
תגידו.. יש אולי איזושהיא דרך להשיג את גיל גרנות בטלפון בדרך ישירה? (הכוונה לא לבקש מאיזה מישהוא להביא אותו.. יענו שהוא יישר יענה Xd). ועוד משהוא... ל-six Pack (המנהל הגלובלי). תקשיב... יש מצב שאתה תוכל לעזור לי קצת בלייב? (מסן אייסי משהוא..). אני לפני שבוע התחלתי להתאמן אם תוכנית Fbw ועוד שבוע אני מתכנן לעבור לתוכנית Ab ואני צריך קצת עזרה בבניה... וגם אני צריך עזרה בבניית תוכנית תזונה כי יש כמה דברים לא מובנים בתוכנית תזונה שיש לי.. בקיצור... אתה מוכן לעזור לי? Xd |
ציטוט:
|
המספר של גיל 0545479150 אני מצטער אם היה אסור לפרסם תצנזרו
|
ציטוט:
אבל גם אם לך יש בזה יידע אני יישמח אם אתה תוכל לעזור לי... ומצטער שביקשתי עזרה רק מסיקס פאק ספציפית... תוסיף אותי למסן אם עדיין בא לך... dani_571@hotmail.com ציטוט:
|
בטעות ייצא לי דאבל פוסט =/
|
חלאס כבר אם הפוסטים סיקספאק אתה רוצה עזרה בתזונה פתח נושא בתזונה ותוספים אם כל הכבוד לסיסקספאק יש פה כאלה שיותר מבינים ! זה שיש לו גוף לא אומר בהכרח שהוא מבין גדול
|
ציטוט:
חחח סתם הצחיק אותי שביקשת מסיקס פאק.. תיתרגל לציניות פה....יש פה הרבה :bye1: |
ציטוט:
תפסיק! ולעניין הביאו לך את הטלפון יש פורום תזונה שאל כל מה שאתה רוצה שם ויענו. |
ציטוט:
בנתיים הרווחת על הודעות ה"סאפמר" שאתה כותב לפחות עוד 349 הודעות יא ספאמר.. |
תצא למקומות שהוא מסתובב בהם, תראה אותו, צור קשר עין, תיגש, אל תתרגש יותר מדי, תפלרטט קצת, תזרום, תהנה, תנסה לקחת אותו הבייתה, אם הוא לא זורם, תנסה להוציא משהו שם, אם גם זה לא, אז לך לפחות על מספר. תעדכן אותנו איך הלך.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ב'ונה בלעבלע ולוג אאוט יש שתי ספאמרים מגעילים
די אם זה כבר (עכשו ישלי הודעה אחת יותר ישש) במיוחד אתה עידן יש לך 72 הודעות ביום |
12.82 הודעות בכל יום
ליתר דיוק.. |
אח שלי אם אתה גם ככה מתכוון ללכת לגיל (מה שאני ממליץ לך) אז אל תהסס. לי יש ידע בסיסי וכמובן שגיל תהייה הבחירה הנכונה, הוא יעשה לך הרבה סדר בראש, ישב איתך באופן אישי ויענה לך על כל שאלה שיש לך. גם אם הייתי בעל יכולת יעוץ, לא הייתי עושה את זה. אבל אתה מוזמן לפתוח פוסט בפורום ואנחנו ננסה לעזור לך ולענות לך על כל השאלות.
בקיצור צור קשר עם גיל אחי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ