![]() |
שאלה בקשר לאופן ביצוע בנץ' פרס
שלום,
מבקש לדעת איך יש לבצע את התרגיל בצורה הטובה ו"הנקיה" ביותר? (נאמר בספה שטוחה)- כיום אני מוריד את המוט עד שהוא נוגע קלות מתחת לחזה, ומעלה עד לנעילת מרפקים. אני רואה אנשים שונים מבצעים בצורות שונות. חלקם לא מורידים עד הסוף, חלקם לא מעלים עד לנעילת המרפקים. מה הדרך הנכונה לבצע את התרגיל? תודה. |
כל אחד בדרכו שנוחה לו,יש כמובן את הציטרים המסריחים שמורידים 2 ס"מ בלחץ ומעלים בזמן שהם יכולים להוריד עד החזה ואז מתלהבים שהם לוחצים 100 קילו בבנץ:thumbdown:
בתכלס לפי דעתי אפילו אם זה די קשה ההמלצה הכי טובה היא להוריד את המוט עד שהוא נוגע בחלק התחתון של החזה ולעלות אותו עד לנעילת מרפקים כמובן (להקפיד לנשום ולנשוף אוויר לאורך התרגיל) |
תוריד עד לנגיעה ועלות, touch and go.
תרים עד לנעילת מרפקים, בכול תרגיל חשוב לשמור על טווח תנועה מלא. |
אל תנעל את המרפקים!!!
בחיים! |
מסכים אם Goldben אף פעם אל תנעל מרפקים זה דופק אותם תוריד את המוט עד שהוא נוכע בחזה ותעלה כמה שאתה יכל אבל שלא תהיה נעילת מרפקים.
|
ציטוט:
|
בדחיקה חשוב לעבוד נכון מאחר והרבה אנשים דוחקים "עם האגו", משמע כמה שיותר משקל אבל עבודה לא נכונה ואז מתלהבים..
-להוריד עד לנגיעה בחזה בכל חזרה. -לא לעבוד מהר, זה לא עובד נקי. -לא להשתמש בתנופה ולהקפיץ את המוט מהחזה. -חשוב מאוד להשאיר את הכתפיים צמודות לספסל ולא להרים אותן אחרת אתה עובד על כתפיים (טעות נפוצה מאוד) |
ציטוט:
בנוסף אני רואה חלק מן האנשים ששמים את הרגליים על הספה. מה זה נותן? והאם מישהו מכם התנסה באחיזה צרה של המוט? מה דעתכם על זה? |
אחיזה צרה תתמקד בעבודה על שריר היד האחורי (טרייספס), הרגליים על הספה או על הרצפה זה רק הנוחות בביצוע התרגיל, רק תקפיד שהגב יתקמר בביצוע.
|
ציטוט:
|
כן נו, כתבתי מהר =)
העיקר שהבנת את הכוונה... |
המוט אמור לגעת לך בקו של הפטמות ולא לכיוון הצוואר או כיוון הבטן.
כמו כן אתה מוציא את המוט מה- hooks עם מרפקים ישרים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ