![]() |
מסטיקים
אני כרגע בud2 אז כל קלוריה מפחמימות אני סופר.
רשום על קופסת המסטיקים שבכל מסטיק יש גרם פחמימה. הכוונה היא אם בולעים את המסטיק הוא סתם לועסים? |
תאמין לי שאתה שורף יותר קלוריות מהלעיסה מאשר כמות הקל' שיש במסטיק
|
בימים הדלים בפחמימות הכוונה היא לאכול קופסת מסטיקים וכ-15 גרם פחמימות זה המון.
|
כל מסטיק זה משהו כמו 2-2.5 קלוריות..
זה פחמ' כוהליות |
ציטוט:
|
אתם לא עונים לו על השאלה: אם בולעים את המסטיק...
אני לא יודע לענות לך על השאלה הזאת. |
אחי ..
זה באמת כלום !! ממש כלום בכמות הפחמימות האפסית שיש שם זה ממש טירוף להתחשבן על זה וחוץ מזה מה אתה בולע מסטיקים ? :thumbdown: |
תאכלס לא הבנתי מזה משנה ?
כאילו אתה לא באמת עומד לבלוע אותו נכון ? :| וחוץ מזה כמו שפאניק אמר רב כהל'... או בקיצור זה לא פחמימות כאילו אל תדאג... בכל מקרה גמור אפילו שתי חבילות אין בזה כמעט קלוריות וזה דבר מצווין מסטיקים לדעתי לחיטוב ולכל דבר אחר... 2 חבילות זה משהו כמו 50-60 קלוריות. |
ציטוט:
10 מסטיקים זה 10 גרם פחמימות שזה הרבה. השאלה אם הכוונה היא כאשר בולעים את המסטיקים? |
רק לי זה עולה בבטן באימון?
אבל אני מכור.. לא יעזור.. תדעו שאנחנו גומרים לעצמנו את הכבד ואת הלסט, עדיף לעשן |
ציטוט:
מה זאת אומרת לא נחשב פחמימה? |
ציטוט:
זה פחמימות שהגוף לא מפרק אותן בעצם... בקיצור אין במסטיק פחמימות פשוט אין... רק קלוריות... פשוט קלוריות ריקות... |
לא צריך להתחשב בזה בכלל בתפריט אין בזה כלום ..
|
חחחחחחחח מסטיקים!? מה נסגר, אולי תרד גם לרמה של שאיפות ונשיפות ביום וזהו =]]
או תשאל כמה פחממות אתה מקבל שאתה מתנשק עם חברה שלך :) |
ציטוט:
התמונה מתוחה שם או משהו וזה נראה כאילו יש לך שד של אישה :ph34r: |
ציטוט:
שזה כאילו לפני... אז הוא עשה חיטוב... |
ציטוט:
נראה ממש טוב אחרי ! |
ציטוט:
תמונה שמאלית - לפני חצי שנה 83 קילו אחוז שומן 20+- תמונה ימנית- לפני כמה ימים 73.5 קילו מעריך 14 אחוז שומן.... איפה הקושי להבין אחי ? :ם |
ציטוט:
|
ציטוט:
זו התמונה היא רק היית גדולה טיפה אז העלתי טיפה לגובה אין פה מתיחה :]... אם תרצה נעלה לך אותה על אתר או משהו... או בקיצור ככה החזה היה נראה באמת... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ