![]() |
הגופיה שיש עליו
אחת הגופיות היפות |
איזה יידים מטורפות...
|
נראה מדהים..
הוא הולך להיות הבודיבילדר עוד כמה שנים.. |
ידיים טובות .
|
יידים מדהימות לדעתי...
|
He is my favorite
|
לא מבין למה כל כך מתלהבים ממנו.
למרות שיש לו ידיים טובות. |
ציטוט:
|
ידיים הכי יפות בעולם
|
ציטוט:
הוא צר מדי והחזה שלו זוועתי כמו של דייויד הנרי. |
ציטוט:
יש לי בול כזאת בשחור.. בונאא הבנאדם עצום.. |
ציטוט:
אבל יש לו גנטיקה אלוהית בכל מה שקשור לצבירת מאסה והגבה לחומרים.. |
ציטוט:
והנה גם הוא אף פעם לא זכה באולימפיה (ועוד רול היה מפלצת מסה מטורפת) לא חושב שמגיע להיט לזכות בעתיד. את החזה והגוף הצר שלו הוא לא יוכל לתקן ככה שזה בעייתי. אבל לך תדע, אולי הוא יפתיע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבעיה העיקרית של קאטלר היא שהוא תמיד מגיע קצת פחות מוכן מאחרים. טיפה יותר נוזלי מכולם ועם פחות ורידים והפרדות. אבל מבחינת מסה, פרופורציות ואסטטיקה הוא מנצח (למעט המותן הרחבה). בכל מקרה לא חושב שיש לפיל היט הרבה סיכוי כשיש את דניס וולף, קאי גרין ודקסטר (שמתחיל להזדקן לצערנו) |
ציטוט:
לא חסר מתחרים באולימפיה שעולים עליו בכמה רמות מבחינת אסטטיקה ופרופורציות, אז אל תזיין בשכל. לג'יי יש מאסה פנומנאלית, אסטטיקה סבירה, ופרופורציות לא משהו בכלל. השילוב של השלושה עם דגש על המאסה שלו הם הגורמים העיקריים לזכייות שלו. בנוסף עצם העובדה שהוא מגיע מוכן מאוד לתחרויות, אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שהוא מגיע לא מוכן, הוא תמיד עולה בכושר מעולה לבמה.. זה שאין לו וורידים זה לא בגלל שהוא בא לא מוכן, זאת הגנטיקה שלו. ולג'י יש הפרדות מצויינות ברגליים. הנה תמונה שלו ימים ספורים לפני שזכה באולימפיה, איך אתה קורה לזה לא מוכן..? תראה איזה חיטוב ואיזה יבוש - http://img182.imageshack.us/img182/4...y20legsen9.jpg שלא תבין אותי לא נכון, אם אני הייתי שופט באולימפיה אז דקסטר כבר מזמן הייה מר אולימפיה. |
עם המבנה הקטן שלו יהיה קשה להיות מר אולימפיה .
אולי טופ 3 , מר אולימפיה יזכה בו Mass Monster ודניס וולף הוא הכי טוב להיות מר אולימפיה בשנים הקרובות. |
ציטוט:
אם וולף זוכה בשנים הקרובות אני חותך. |
הוא צריך לשפר הרבה דברים , צריך להביא את ה Lower Lats , גב תחתון לא הכי טוב , אין תאומים , גלוטס לא חטוב , האמסטרינג חלש , בייספס בלי פיק .
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ