![]() |
תפריט תזונה שלי לאירובי (בלהבלה,רומן עזר לי.)
חחח פאדיחות,התכוונתי תפריט תזונה שלי לחיטוב..יום ארוך..תנסו להבין אותי
בוקר גביע קוטג' עם עגבניה או גבינה צהובה 5%/3% 2 פרוסות לחם קל ביניים 2 פרוסות לחם קל 3 פרוסות פסטרמה דלת שומן עלה או 2 של חסה עם עגבניה צהריים 100 גרם אורז מבושל 200 גרם חזה עוף מבושל סלט לפחות 3 ירקות +2 כפיות שמן זית אחרי אימון בננה או תפוח סקופ חלבון ביניים טונה חבילה אחת(120 גרם) ערב 3 חלבוני ביצה וחלמון 1 2פרוסות לחם 2-3 ירקות כף טחינה לפני השינה יוגורט 200 גרם טבעי3% 5גרם שקדים ערכים קלוריות 1628 שומן 40 חלבון 170 פחמימה 120 הייתי רוצה שתבקרו לי אותו ותיעצו לי מה אפשר להוריד ומה אפשר להוסיף. מה שכן הייתי רוצה לדעת מה אפשר להחליף בקוטג' כי גיליתי שאני ממש לא סובל אותו חח הא,נתונים: בן 17 עוד חודשיים 169 79 |
תוסיף שקדים/ אגוזי מלך/ אגוזי לוז/ פקאן/ קשיו איזה 5-6 גרם עם היוגורט לפני השינה, זה גם יוסיף לך שומן איכותי וגם יאט את ספיגת החלבון למשך הלילה.
בקשר לקוטג' אתה יכול להחליף בגבינה צהובה 5% שומן, אין בה הרבה פחמימות. |
וואלה תודה בקשר לטיפ,אני אנסה
|
טונה זה 80 גרם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה תפריט חיטוב יותר מידי שומן לא מתאים פה. |
מבלבלים,אז להוסיף את השקדים או לא?
|
לדעתי לא זה תפריט חיטוב צריך להמעיט בשומן.
|
ציטוט:
|
לזה שמעלי ^ בחיטוב יש צורך בשומן יותר מאשר בעליה במסה... רוצה לדעת למה? תקרא מאמרים...
דבר שני התפריט נראה לי בסדר, אבל 1630 קלוריות זה לא מעט מידי? אני שוקל 10 קילו פחות ואני גם בחיטוב ואוכל בערך אותה כמות של קלוריות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולשני שכתב לי לקרוא מאמרים , השומן חשוב רק כשהוא איכותי, שומן איכותי קיים בתפריט לדעתי מספיק.:nono: זרום אם התפריט אחרי שבוע תדווח תוצאות חח בהצלחה אחי! |
חח איזה תפריט מגעיל זה שיאללה.
בכוח דחפתי ת'חזה עוף! ושוב תודה אחי D: אני אפציץ כמו מלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
צריך שומן בחיטוב,0.7גרם שומן לכל קילו גוף.
|
חשבתי שבחיטוב צריך להסיר שומן..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ