![]() |
גרנט פוטר מצ'לסי !!!
כבר 3-0 מכבי על כפ"ס !!!!!!!111
|
:laughing:
|
|
לא באמת חשבתם שהוא ישאר עוד עונה אחרי שהוא לא זכה בכלום, נכון?
|
מקום שני ליגה אנגלית הוא לא זכה אבל הצליח אכושרמוטה הצליח סתם צ'לסי עושים שטויות
|
ציטוט:
חוץ מזה, תמיד יהיו קבוצות שלא יזכו בכלום, אני לא רואה במה ליברפול או ארסנל זכו השנה, אז ישר לרוץ לפטר תמאמן? |
מעניין אם איזה קבוצת צמרת אירופית אחרת תתעניין בשירותו עכשיו.
|
http://www.whoateallthepies.tv/23wp9...mb-180x135.gif
למי הוא יעביר את האסטרטגיות הסודיות שלו? |
ציטוט:
מה לעשות קבוצה כמו צ'לסי גם דואגת שהאוהדים יבואו והחבר'ה באנגליה לא אהבו את גרנט במיוחד, חוצמזה שמועדונים גדולים חיים מלהביא מאמנים עם שם גדול ובתקופה שאני רואה כדורגל לא יצא לי לראות כל מיני מאמנים שבאו על תקן מחליפים ומצילים זמניים וקיבלו את הקבוצה גם לשנה הבאה ( אני מדבר על אלה שלא זכו בכלום ) רן-זי : אני חושב שנראה את גרנט באירופה בעונות הקרובות, אבל בטח לא במועדון בסדר גודל של צ'לסי והקבוצות הבכירות ביותר, אולי בקבוצות דרג ב' ( שזה גם מאוד יפה, דוגמאות: מנצ'סטר סיטי, פורטסמות', שאלקה וכו' ) |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל כך מצחיק.. כשהוא רק התמנה ובמהלך העונה כל הטוקבקים על הכתבות שפירסמו עליו בone ואלה היו שלילים, ירדו עליו, אמרו שהוא לא מתאים ומה לא...
ברגע שהוא עזב כולם מדברים בשבחו.. איזה ישראלים אנחנו! חחחחחחחחח |
ציטוט:
והיה צפוי שיפטרו אותו אחרי שלא זכה בכלום. |
חחח 10 סנטימטר בבעיטות של דרוגבה ולמפארד וכל התיאוריות יורדות לטמיון...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בלהבלה יא כריש :laughing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
דייי אני מתתת איזה חזק זההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח |
ציטוט:
חוץ מזה, לפטר אותו זה מה שיגרום לצ'לסי לקחת טריפל? או אפילו רק תואר אחד? i think not |
מקווה שצ'לסי לא ידעו עונה הבאה מה זה ליגת האלופות ומה זה אליפות
|
זה פורום Bb, אין קשר לכדורגל מצטער
נעול לא ידעו אל תדאג, מנצ'סטר תיהיה מעל |
ציטוט:
תאכלס ,כל פוסט שני זה ככה המנהלים הופכים להיות יותר ויותר נאכסים כל יום. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ