![]() |
תרגיל וואקום?
ראיתי הודעה בפורום דיבורים כללי וזרקו שם מילים כמו "תרגיל וואקום" וכו', מישהו יכול לתת הסבר על העניין והאם זה אפקטיבי או ביזבוז של זמן?
גם הוראות ביצוע ^^ |
|
זאת השטות הזאת לשריריםן התוך בטניים רק כשאתה עושה את זה תקפיד על נשימה נכונה כי אנשים שוכחים לנשום בתרגיל הזה
|
ת'אמת זה ניראה כמו שטות...
|
תומר מה ההיגיון שעומד מאחורי התרגיל ואם אפשר הוראות ביצוע בעברית? למה זה טוב?
|
בעיקרון זה עובד על שריר הבטן העמוקים.
זה מחזק אותם ומחזיק יותר חזק את הבטן ומושך אותה קצת פנימה. להכניס טיפה את הבטן ותסתכל איך זה נראה, ככה זה נראה שהשרירים האלה עובדים. בעיקרון מה שרוצים לעשות זה לחזק אותם ככה שהם יהיו יותר חזקים במצב מנוחה וימשכו את הבטן פנימה, כמובן במסגרת האפשר. אל תצפה שזה יגיע לאותו מצב כמו שאתה מפעיל אותם. העבודה להחזיק את הבטן בפנים לכמה שיותר זמן וכמה שיותר חזק. העבודה כאן היא סיבולת לא היפרטרופיה אנחנו לא רוצים את הנפח שלהם אלה שיהיה להם טונוס גבוה. העבודה היא של X שניות כפול מספר סטים, בקישור שהבאתי לך מוסבר הכול זו לא אנגלית כזו קשה. |
זאת אומרת שלעשות למשל ביום שאני עושה בטן 2-3 סטים של 20 שניות כשהבטן לחוצה ?
ז"א סט 1: 20 שניות סט 2: 20שניות וכו'? ואחרי שבוע עבודה לעלות ל40, ובשבוע הבא 60? כמו שמסבירים שם... |
ציטוט:
|
ציטוט:
בקיצור, אתם חושבים שהתרגיל מיותר? |
תעשה דדליפט
|
ציטוט:
אחי באמת בלי שטויות אני באמת שואל את הדיעה לגבי התרגיל המדובר ולא לגבי דדליפט. |
לא יודע מאיפה הקריצו את התרגיל הזה, אני אישית לא מוצא בו שום הגיון מבחינת פיתוח גוף וצבירת מאסה.
|
זו גם דעתי בנושא בכל אופן.
|
http://youtube.com/watch?v=0sldbsAzqf8
סרטון של מישהו עושה..זה נראה מטורף..מישהו יוכל להסביר לי מה הוא מקבל מזה? |
ציטוט:
אין פה שום מטרה לצבירת מסה אם הייתה קורא את ההודעה שבא זלזלת בי הייתה רואה שכתבתי שזה לא למטרות היפרטרופיה. וציינתי שהתועלת מי זה די קטנה. התרגיל יכול להועיל במידה ויש לך שרירי בטן עמוקים חלשים שגורמים לבטן שלך לגלוש קצת החוצא. גם בדדליפט וסקוואט וכו' השרירים האלה פועלים אבל מי שהגירוי הזה לא מספיק לו והשרירים האלה נמצאים אולי בפיגור יכול לנסות את השיטת העבודה הזאתי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ