![]() |
גווארנה -Guarana
Guarana קניתי את המוצר
ואמא :bow: הביא לי גם ויטה לייף 2000 עכשיו קראתי בהוראות מאחורה שזה לא מומלץ לאנשים הצורכים מזונות ותרופות המכילים קפאין עכשיו אני בדילמה (אני מטומטם) אם בכלל מותר לצרוך את שני המוצרים יחד ? תודה |
מה אתה שואל פה בדיוק?
בשאלה שלך נתת את התשובה.. |
למה קנית גווראנה??
מקבלים את זה במתנה על כל קניה, חבל |
לא ידעתי ... באסה
אז מה יועיל לי יותר בחיטוב למרות ששניהם מוצרים מתחומים אחרים מה יועיל לי יותר אם אני כמעט ולא צורך פחמימות ? |
כמה מ"ג קפאין יש בויטה?
|
150
|
ציטוט:
|
מעל 500 שח^^^
אתה יכול לקחת את שניהם בלי בעייה.... ואם אתה חוששש לתשובה מדויקה תתקשר לחנות ותשאל |
אם זה הגווארנה שיש בו 1000 מ"ג גווארנה לקפסולה, יש בו רק 160 מ"ג קפאין, אחד הלא משתלמים (באתר יש טעות).
|
לא הבנתי ...
ב VITALIFE יש לי : 120 מ''ג סידן 200 מ''ג כרום 50 מ''ג ל-טירוזין 5 מ''ג ל-קרניטין 150 מ''ג קפאין ב Guarana יש לי : 250 מ''ג קפאין לפי האתר בישראלבודי וזהו .. אז מה יותר כדאי לי לצרוך על מנת להקל עלי בחיטוב ? |
הקפצה ...
|
לדעתי תנסה את שתיהם ..
אבל עליי הגוארנה לא משפיעה ואני לוקח 3 קפסולות - 750 מ"ג קפאין .. סתם חרטה לדעתי |
אם אתה לא אחד ששותה קפה בדר"כ, הגוארנה ישפיעו עליך ממש טוב ויתנו לך פוש לאירובי.
אם אתה שותה קפה גם ככה, אז הייתי הולך על הויטהלייף שפועלים במקביל לקפאין. בסופו של דבר ההשפעה של שני הסוגים דיי דומה ועיקרה היא בהעלת הדופק והוספת אנרגיה. |
תודה
אגב דופק ... יש לי דופק של מת אני מסוגל להגיע לדופק באזור ה 45 במנוחה ובמאמץ אני באזור ה 70 |
נו ומה הבעיה? זה רק מראה שאתה בכושר טוב.
הדופק שלי במנוחה הוא 49-50. ובמאמץ=אירובי או אנאירובי? כי אם באירובי אתה לא עובר את ה-70 משהו מאוד לא בסדר (או איתך או עם האימון שלך) |
התכוונתי שאני גובל ב 80 משהו באמצע אני לא יכול לרדת מ 70
כי נראה לי ההיתי מתעלף |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ