![]() |
שאלה|איך התוכנית אימונים שלי אנשים כנסו!
פרפר 3סטים 15חזרות לחיצת רגלים 3סטים 15חזרות פולי 3סטים 15חזרות כפיפת ברכיים 3סטים 15חזרות לחיצת כתפיים 3סטים 15חזרות בטן כפיפות בטן 3סטים 20חזרות יד קידמית משקולות בעמידה(שזה עם משקולות חופשי לא במכונה)2סטים 15חזרות יד אחורית פולי עליון בעמידה 2סטים 15חזרות.
אוקי לשאלה איך התוכנית אימונים שלי? אני מתאמן בחדר כושר חודש וחצי עכשיו וזה תוכנית בערך וזה תוכנית חדשה בהתחלה הייתה לי תוכנית ממש דלילה עם קצת מאוד מכשירים זה למה שיפרתי אותה איך התוכנית זה Fbw מתקדם? דרך הגב המאמן אמר לי שעוד חודשיים אנחנו נעבור לתוכנית Ab מתקדמת שאלתי אותו למה לא עכשיו? הוא אמר לי בדיוק ככה שאני עדיין צריך להמשיך עם זה כי עם אני יעבור עכישו ל Ab מתקדם יהיה קשה ואני יוכל להפצע נגיד להפצע בכתפיים ואז לאי וכל להתאמן איזה חצי שנה אז המאמן אמר לי תעשה את זה תעלה משקלים כול פעם שאתה מרגיש שקל לך אחרי חודשיים קבע תוכנית חדשה נעשה Ab מתקדם!. אוקי לשאלה איך התוכנית?!! |
ציטוט:
|
נו תגיבו מה אתם אני צריך חוות דתע.
|
תרשום מסודר,תעשה סימני פיסוק...תעשה שהיה נעים לקרוא אם אתה רוצה עזרה..
|
סבבה אני ירשום פה
תרגיל ראשון 1.פרפר במכונה 3סטים 15חזרות 2.לחיצת רגליים 3סטים 15חזרות 4.פולי 3סטים 15חזרות 5.כפיפת ברככים 3סטים 15חזרות 6.לחיצת כתפיים 3סטים 15חזרות 7.כפיפותבטן 3סטים 20חזרות 8. פולי עליון בעמידה 2סטים 15חזרות 9.משקולות בעמידה 2סטים 15חזרות (רק זה תרגיל חופשי) אוקי זה התוכנית בישבלך רשמתי את זה מה דעתך עליה? כאילו היא בסדר ל Fbw? ואחרי כמה זמן אני צריך לעבור לתוכנית מאסה למה אני מתאמן כבר חודש רק עכשיו שינו לי תתוכנית לתוכנית הזאתי קודם הייתה לי תוכנית יותר דלילה המאמן אמר לי שנעבור לתוכנית Ab רק עוד חודשיים ואני חושב שזה בזבוז זמן זה כול כך הרבה זמן חודשיים.......... לתוכנית כזאת יאלה מקווה לדגובות עכשיו. |
ציטוט:
|
מספר חזרות גדול תעשה 12! חוץ מכפיות בטן אתה יכול להשאיר
|
מספר חזרות גדול מדיי! 12 חזרות חוץ מכפיפות בטן
|
אבל בנתיים אני עובד על סיבולת............. לא יודע זה 15חזרות זהמין סיבולת-לכוח אני חושב
מה המטרה שלי? לעלות במאסת השריר כמובן במיוחד במשקל שלי שאני משקל 59 גוהב 1.77 שזה רזה מאוד הקיצר לדעתכם להשאר בתוכנית הזאת חודשיים זה הגזמה? מה להגיד למאןמ אנשים .. כבר התאמנתי בעבר זה לא רק נכנסתי למכון והתחלתי עם התכונית הזאת קודם היה לי תוכינת יותר דלילה זה הכול מה לעשות הקיצר. |
אם אתה רוצה מסה תעשה יותר משקל ופחות חזרות ככה תעלה במסה.בנוסף לתזונה כמובן!
|
אוף טמבל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי מה המסנ' שלך? אני אנסה לעזור לך בפרטי..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ