![]() |
פצעי בגרות צריך עזרה
מישהו מכיר את הכדורים האלה שלוקחים? שכחתי איך קוראים לזה, שנהיה יובש בשפתיים וכו'..
הכדורים האלה יכולים להשפיע על האימונים? ועל שמירה על תזונה נכונה+תוספים? =] ואם יש לכם עוד מה לומר בנוגע לכדורים האלה אשמח לשמע. |
תחתוך עם קאטר קץ קץ.
סתם לא, תריץ חיפוש "ראקוטן" בפורום. פתחו על זה מליוני נושאים. |
אל תיקח תרעל הזה, אל תאנוס תגוף
כן זה פוגע באימונים, אתה תפסיק להתאמן, מכאבי פרקים, גב תחתון וכל עמוד השדרה |
טוב דיי לפתוח על זה פוסטים
מיליון פעם כבר היה תדיון אם זה פוגע באימונים או לא אם זה גורם לדימום מהאף או לא אם יצמח לך אשך שלישי או לא תריץ חיפוש |
אני כבר שבוע לוקח ראוקוטן.
אני משתמש בקרם לחות כל יום לפנים וגם לשפתיים, ושותף פנים עם סבון כל יום, זה בנתיים פועל יפה. אין יובש משהו נוראי , בקטנה בשפתיים. וביומיים האחרונים יש לי טיפה כאבים בגב התחתון, ואני בזמן לקיחת התרופה מוריד מהעצימות של האימונים פשוט, במשקלים והכל, ובנתייים הכל בסדר. |
ציטוט:
חוץ מיובש לא קרה לי כלום האמת. עזר לי מאוד. |
אחד הכדורים אתה תראה ממנו פלאים .....שום שרירים לא שווים עם יש לך כל הפנים פצעים זה הורס הכלל אימונים יהיה לך את כל הזמן שבעולם
|
ציטוט:
אם הייתי לוקח אתזה על ה67 קילו שלי נירא לי הייתי מתפרק והיו צריכים להסוף אותי מחדש אחרי הטיפול |
ציטוט:
150 קילו?! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם לי יש פיצעי בגרות יש עוד משהו חוץ מזה?
למה אני לא רוצה להפסיק אימונים |
ציטוט:
:laughing: :laughing: :sbb4: |
ציטוט:
בתמונות אתה נראה הרבה יותר גבוה.. שמשהו כבר יזום על עצמו להכין מאמר על פצעי בגרות ורקוטן....די כבר נמאס מהשאלות האלה |
עד כדיי כך? :(
לא אוכל לפתח גוף עם זה? |
:D זה משמח אותי שאני מגלה עוד נמוך בפורום1!!!!!!!
אנחנו שולטים!!!!!!!:character63: בואו נפתח פוסט נמוכים שמותר להגיב בו רק מי שעד מטר 70 וכולנוו נגיד עמית ספיר המלךך! |
החרא הזה בכלל מפסיק באיזשהו גיל או שזה לכל החיים?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ