![]() |
סירטונים שעשיתי את העגיל - אזהרה לא לבעלי לב חלש
חחח אני נשמע פריק
חחח כולה שני עגילים את הגבה עשיתי פעמיים פעם הראשונה היית בעיה. בלשון ובגבה צפיה מהנה XD בגבה (מחובר שני הפעמים שעשיתי את העגילים[הסרטון הראשון באיכות גרוע השני באיכות נורמלית]): http://www.youtube.com/watch?v=MypvoLbLiVk בלשון(שני סרטונים בסרטון אחד, השני נחתך): http://www.youtube.com/watch?v=AjaAYg1g_dE |
ובשביל מה עשית את זה ? אתה חושב אתה Cool עכשיו ?
יש לך נטיה לאהוב בנים ? אתה לא שמעת שעגיל זה לבנות ? זה לא FXP פה, תרים דאמבל ותצלם, מי צריך לראות את הלשון שלך ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
או שאתה בעצמך עוד לא יודע חחח ? |
באדי בילדר ונושא על קאונטר כן תופס פה?
זה פורום דיבוריים כללים כעקרון לא מתקשר לפיתוח גוף או שלל הירקות שפורום באדי ישראל מציע, אני יכול לפרסם פה סקר על בלנדרים וזה יהיה מותר אז תשתוק. ועגילים שעשיתי, לפני הכל.. בן כמה אתה? אני אהבתי לעשות עגיל בלשון וכל ילדה ששאלתי אותה אם זה עושה לה את זה שיש לבן עגיל בלשון 95% אמרו שכן. אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. |
ציטוט:
עוד 3 ונירא, אני יעדכן, ואז אם תרצה תרשם |
ציטוט:
אה ומלא בנות חושבות שמי שחותך את הורידים שלו באמבטיה הוא """גיבור""" וזה עושה להם את זה. |
ציטוט:
אבל 99% זה בולשיט.:jockey: |
ציטוט:
|
באדיבילדר, לא יחסתי טיפת חשיבות להודעה שלך רק רציתי להבהיר דברים.
כן אותם בנות שאוהבות בנים שמדממים מהורידים זה חלק מכלל הבנות, אני פונה לכל השוק.. |
ציטוט:
|
וואי חזק, אני מת לעשות כבר הרבה זמן עגיל בלשון אבל מפחד.
זה נראה מזה קל ופשוט לעשות אותו לפי הסרטון שלך. כאב? יכלת לדבר אחרי זה? הייתה נפיחות? לכמה זמן ? |
כאב כמעט ולא.. תכלס אחי זה ממש שווה את זה, הסבל של כאשר עושים אלא הריפוי.
הלשון התנפחה לי כ1.5 מגודלה כפי שרואםי בסרטון יש לי גם לשון גדולה לפניי.. אז התקשתי לדבר לאכול.. הנפיחות יורדת אצל כל אחד באופן שונה לי זה ירד תוך 3 ימים.. שווה את זה.. ותעשה במקום רציני, כמו שאתה רואה הוא בדק כמה פעמים אם הוא פוגע לי בוריד שם. |
*לא קשור לפוסט,אבל פשוט לא התפקתי.. - פינגווין - אתה משורר...הקטע שלך בחתימה זה גאוני..
|
ציטוט:
ספרות 54 :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פינגווין ישך שריטה רצינית גבר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יאללה שיהיה שבת שלום... אני הולך להטביע את כל הצרות בנהרות של בירה ווייסקי ;] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ