ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   newprofile מכים בשנית (https://israelbody.com/showthread.php?t=34841)

P-a-n-1-c 14-05-08 16:26

newprofile מכים בשנית

http://img254.imageshack.us/img254/5...eflyer2su4.jpg

מה שמוזר זה איך הפקולטה לחקלאות מארחת כזה "מאורע"...

Mazoz3 14-05-08 17:06

מישהו אמר שזה בעד השתמטות ?
יכול להיות שזה על תפקידים ספציפיים.... אני לא מאמין שפקולטה תאשר אירוח של משתמטים.

alons 14-05-08 17:16

בא לי ללכת בתור צופה
ולצעוק לכולם שיתגייסו

בושה לאנשים האלה

P-a-n-1-c 14-05-08 17:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
מישהו אמר שזה בעד השתמטות ?
יכול להיות שזה על תפקידים ספציפיים.... אני לא מאמין שפקולטה תאשר אירוח של משתמטים.

תמים אתה..

Elevation 14-05-08 18:13

סתם שתדע שרוב החברים בעמותה שירתו בצבא.

אני אישית מכיר אינספור אנשים, ששירתו ויגידו לך לא לשרת. אתה בעצמך לא מפסיק לבכות כמה שקשה. אז למה, בעצם? זה לא שמתגמלים אותך או אפילו מתייחסים אלייך כמו בנאדם (לפעמים, לא תמיד). למה? כי אתה צריך לשרת? תשיג פטור ותשרת במשהו שאתה רוצה, ותפקיד טוב.

תתנדב שלוש שנים בבית חולים, תציל יותר חיים. תעשה כל דבר אלטרואיסטי. תעבוד ותתרום את המשכורת שלך למשפחות רעבות. יש מספיק דוגמאות חוץ צה"ליות, אם טוב לב בדמך.

Elevation 14-05-08 18:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
http://img254.imageshack.us/img254/5...eflyer2su4.jpg

מה שמוזר זה איך הפקולטה לחקלאות מארחת כזה "מאורע"...

זה מוזר לך? אני מכיר דוגמאות יותר קיצוניות על אירוח פאקינג אנשים שמעורבים באירועים ביטחוניים נגד ישראל.

האוניברסיטאות, לצערי, זה מעוז השמאל בישראל.

*DAVID* 14-05-08 18:25

אין לי בעיה למישתמטים אבל יש לי בעיה גדולה אם אילה שמעודדים את זה פשוט בושה!!

Krazy-Hawk 14-05-08 18:36

מה יהיה תגידו לי ?

P-a-n-1-c 14-05-08 19:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation

אני אישית מכיר אינספור אנשים, ששירתו ויגידו לך לא לשרת. אתה בעצמך לא מפסיק לבכות כמה שקשה. אז למה, בעצם? זה לא שמתגמלים אותך או אפילו מתייחסים אלייך כמו בנאדם (לפעמים, לא תמיד). למה? כי אתה צריך לשרת? תשיג פטור ותשרת במשהו שאתה רוצה, ותפקיד טוב.

תתנדב שלוש שנים בבית חולים, תציל יותר חיים. תעשה כל דבר אלטרואיסטי. תעבוד ותתרום את המשכורת שלך למשפחות רעבות. יש מספיק דוגמאות חוץ צה"ליות, אם טוב לב בדמך.

אין לי דרך לצאת מהצבא. אם הייתה - הייתי עושה את זה.
נפשי אני לא רוצה

ובעיניין של "בכיתי" - זה היה פוסט אחד לפני 3 חודש כשהייתי צעיר ברוחי [כרגע אני צעיר, אבל מבחינת המנטליות אני ממש לא], כרגע אומנם אני יודע שצבא זה חרא והלוואי ולא הייתי משרת, אבל בתכלאס לא רע לי..

rogbi 14-05-08 20:01

ציטוט:

אז אני הלכתי עם הגישה הזאת והצלחתי להוציא פטור (על ספאם)
ועכישו אני מתחרט כי אני הולך לעבוד במשהו 40 שנה אז בשביל מה אנ צריך שהיה לי פגם בוקורת חיים?

גם ככה מקצועות כמו עורך דין/רואה חשבון/ מקצועות ניהוליים אני בכל מקרה לא יכול להתקבל
אז לפחות שאר המקצועות שלא יהיה עוד דברים שיפגעו בסיכויים שלי להתקבל

P-a-n-1-c 14-05-08 20:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rogbi
אז אני הלכתי עם הגישה הזאת והצלחתי להוציא פטור (על ספאם)
ועכישו אני מתחרט כי אני הולך לעבוד במשהו 40 שנה אז בשביל מה אנ צריך שהיה לי פגם בוקורת חיים?

גם ככה מקצועות כמו עורך דין/רואה חשבון/ מקצועות ניהוליים אני בכל מקרה לא יכול להתקבל
אז לפחות שאר המקצועות שלא יהיה עוד דברים שיפגעו בסיכויים שלי להתקבל

תשלים בגרויות ותלמד מקצוע נורמלי

gilsXM 14-05-08 20:05

צריך לקרוא לזה "ערב משתמטים"

Elevation 14-05-08 20:13

ציטוט:

אין לי דרך לצאת מהצבא. אם הייתה - הייתי עושה את זה.
נפשי אני לא רוצה

ובעיניין של "בכיתי" - זה היה פוסט אחד לפני 3 חודש כשהייתי צעיר ברוחי [כרגע אני צעיר, אבל מבחינת המנטליות אני ממש לא], כרגע אומנם אני יודע שצבא זה חרא והלוואי ולא הייתי משרת, אבל בתכלאס לא רע לי..

אז למה זה מפריע לך, בעצם?

The Sun 14-05-08 20:13

אני הלכתי לצבא בשביל להתבגר, וזה עבד בשבילי.
יותר מהחלק הזה הצבא לא תרם לי בכלום.

P-a-n-1-c 14-05-08 20:18

ציטוט:

אז למה זה מפריע לך, בעצם?

מה מפריע?

Sugarzaza 14-05-08 21:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david*
אין לי בעיה למישתמטים אבל יש לי בעיה גדולה אם אילה שמעודדים את זה פשוט בושה!!

למה? אני בתור אזרח ובתור אחד שרוב החברים שלו מגוייסים, הייתי מעדיף שאנשים שלא סגורים על עצמם / עם בעיות אידאולוגיות / שהסיבה היחידה שהם הולכים לצבא זה כי כולם הולכים, יקדישו את הזמן שלהם בהתנדבות במקום שהם כן מתחברים אליו ויוכלו לעזור. בכל מקרה, הבטחון מקבל משאבים אדירים הן בכסף והן בכוח אדם, ושוכחים את העורף

blinki 14-05-08 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
למה? אני בתור אזרח ובתור אחד שרוב החברים שלו מגוייסים, הייתי מעדיף שאנשים שלא סגורים על עצמם / עם בעיות אידאולוגיות / שהסיבה היחידה שהם הולכים לצבא זה כי כולם הולכים, יקדישו את הזמן שלהם בהתנדבות במקום שהם כן מתחברים אליו ויוכלו לעזור. בכל מקרה, הבטחון מקבל משאבים אדירים הן בכסף והן בכוח אדם, ושוכחים את העורף

להתנדב שלוש שעות ביום זה לא בדיוק כמו לעשות צבא, אולי אני ישראלי בן :):):):) צר עין שלא אוהב לצאת פראייר,אבל למה שמישהו יוכל ללכת לאוניברסיטה/יעשה כסף/,כוסיות/חו"ל בעוד מישהו אחר בעצם עוצר את החיים שלו למשך שלוש שנים חי על 500 שקל בחודש וטוחן שמירות,זה נראה לך הוגן
אם כבר עושים שירות לאומי שיהיה כמו צבא או כמו משרה מלאה וממה שהבנתי זה מקסימום 5 ולא כל יום

P-a-n-1-c 14-05-08 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
להתנדב שלוש שעות ביום זה לא בדיוק כמו לעשות צבא, אולי אני ישראלי בן :):):):) צר עין שלא אוהב לצאת פראייר,אבל למה שמישהו יוכל ללכת לאוניברסיטה/יעשה כסף/,כוסיות/חו"ל בעוד מישהו אחר בעצם עוצר את החיים שלו למשך שלוש שנים חי על 500 שקל בחודש וטוחן שמירות,זה נראה לך הוגן
אם כבר עושים שירות לאומי שיהיה כמו צבא או כמו משרה מלאה וממה שהבנתי זה מקסימום 5 ולא כל יום

זה כל יום. צריך לעשות משהו כמו 45 שעות שבועיות..

blinki 14-05-08 22:58

ציטוט:

זה כל יום. צריך לעשות משהו כמו 45 שעות שבועיות..

אם ככה זה אחלה דבר למרות שאני חושב שאין תחליף חצבא מה לעשות זה 3 שנים שאתה רק חכה שיסתיימו אבל אין מה לעשות
ואבלושין,אתה עשית שירות לאומי או משהו חלופי?

Elevation 14-05-08 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
אם ככה זה אחלה דבר למרות שאני חושב שאין תחליף חצבא מה לעשות זה 3 שנים שאתה רק חכה שיסתיימו אבל אין מה לעשות
ואבלושין,אתה עשית שירות לאומי או משהו חלופי?

ממש אבל ממש לא.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ