![]() |
newprofile מכים בשנית
http://img254.imageshack.us/img254/5...eflyer2su4.jpg
מה שמוזר זה איך הפקולטה לחקלאות מארחת כזה "מאורע"... |
מישהו אמר שזה בעד השתמטות ?
יכול להיות שזה על תפקידים ספציפיים.... אני לא מאמין שפקולטה תאשר אירוח של משתמטים. |
בא לי ללכת בתור צופה
ולצעוק לכולם שיתגייסו בושה לאנשים האלה |
ציטוט:
|
סתם שתדע שרוב החברים בעמותה שירתו בצבא.
אני אישית מכיר אינספור אנשים, ששירתו ויגידו לך לא לשרת. אתה בעצמך לא מפסיק לבכות כמה שקשה. אז למה, בעצם? זה לא שמתגמלים אותך או אפילו מתייחסים אלייך כמו בנאדם (לפעמים, לא תמיד). למה? כי אתה צריך לשרת? תשיג פטור ותשרת במשהו שאתה רוצה, ותפקיד טוב. תתנדב שלוש שנים בבית חולים, תציל יותר חיים. תעשה כל דבר אלטרואיסטי. תעבוד ותתרום את המשכורת שלך למשפחות רעבות. יש מספיק דוגמאות חוץ צה"ליות, אם טוב לב בדמך. |
ציטוט:
זה מוזר לך? אני מכיר דוגמאות יותר קיצוניות על אירוח פאקינג אנשים שמעורבים באירועים ביטחוניים נגד ישראל. האוניברסיטאות, לצערי, זה מעוז השמאל בישראל. |
אין לי בעיה למישתמטים אבל יש לי בעיה גדולה אם אילה שמעודדים את זה פשוט בושה!!
|
מה יהיה תגידו לי ?
|
ציטוט:
נפשי אני לא רוצה ובעיניין של "בכיתי" - זה היה פוסט אחד לפני 3 חודש כשהייתי צעיר ברוחי [כרגע אני צעיר, אבל מבחינת המנטליות אני ממש לא], כרגע אומנם אני יודע שצבא זה חרא והלוואי ולא הייתי משרת, אבל בתכלאס לא רע לי.. |
ציטוט:
ועכישו אני מתחרט כי אני הולך לעבוד במשהו 40 שנה אז בשביל מה אנ צריך שהיה לי פגם בוקורת חיים? גם ככה מקצועות כמו עורך דין/רואה חשבון/ מקצועות ניהוליים אני בכל מקרה לא יכול להתקבל אז לפחות שאר המקצועות שלא יהיה עוד דברים שיפגעו בסיכויים שלי להתקבל |
ציטוט:
|
צריך לקרוא לזה "ערב משתמטים"
|
ציטוט:
|
אני הלכתי לצבא בשביל להתבגר, וזה עבד בשבילי.
יותר מהחלק הזה הצבא לא תרם לי בכלום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם כבר עושים שירות לאומי שיהיה כמו צבא או כמו משרה מלאה וממה שהבנתי זה מקסימום 5 ולא כל יום |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואבלושין,אתה עשית שירות לאומי או משהו חלופי? |
ציטוט:
ממש אבל ממש לא. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ