![]() |
יש אנשים שאין להם מה לעשות...
אין לי שום דבר אחר להגיד על האתר הבא חוץ מ:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.negedhaet.co.il/?site=2 |
חחחחחחחחחחחחח
|
זה נגד העט חח
וואי היום הייתי בקרביץ ולא מצאתי איזה זין |
איך הוא שינה את היומן?
זה לא שהמורה שלו השתמש גם בעט הזה זה אמיתי החרא הזה בכלל? |
Xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd
הטמטום..........הטמטום אכן הורג....מצחוק בטח אלה ילדי כאפות מסכנים שחורשים 24/7 ויש להם גיבנת ואין להם חברים שמתלוננים על אחרים שמרמים ואז מקבלים ציון כמו שלהם |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!
|
חחח חזק.. שמיש ביותר.
ננסה D: למרות שאני אף פעם לא הולך לרופא =/ |
אפשר לשנות ככה צ'קים!!!
אלוהים ישמור!!! |
איזה צעירים יאללה
|
חחח אני מת להשיג אחד כזה
|
וואי כוס אמא שלהם
מה זה החרא הזה |
הדבר הזה זה טימטום אחד מוחלט, בעצומה הזאת הם בעצם מפרסמים את העט ויותר אנשים ישתמשו בשיטה מאשר יתנגדו לה.
נ.ב מחר על הבוקר אני קונה אחד כזה איזה בן :):):):) של דבר ! |
יש אתזה באופיס דיפו ומוכרים אותו מעל גיל 18
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח איזה מצחיק, מזה סמים??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נראה לי כמו אתר פירסומי של יבואן העט... אחלה פרומושן...
|
ציטוט:
חח עאלק מעל גיל 18 אני יהפוך למוכר החנון שם את החיים |
ציטוט:
אבל על הזיןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
לא הבנתי את הקטע של העט.. כאילו איך העט יכול לשנות את יומן הנוכחות? זה לא שהמורה כתב בעט הזה..
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ