![]() |
חדש פה + שאלה
ממ חדש פה, בן 15.5
ויש לי שאלה- בחצי שנה האחרונה התחלתי לעשות משקולות קיצור זה יפגע אם אני יעשה משקולות בלילה לפני שאני הולך לישון? כי כל הזמן שאני עושה משקולות, היידים מתנפחות לי, ושאני קם בבוקר- הם לא נפוחות כמו שהיו אתמול. הם יעני ירדו בנפח אז חשבת אולי צריך לאכול אחרי זה, או לפני או לא יודעע בגלל זה אני שואל אתכם ><" וד.א אני עושה 3 סטים של 20- 30 (כמה שאני יכול) ביום. זה בסדר לגיל שלי או שצריך יותר? ועוד שאלה: איזה תרגיל הכי מומלץ לשרירי החזה? ממ ולא לצחוק או משהו כי אני חדש בדבר הזה Xd תודה מראש D: |
זה בסדר להתאמן לפני השינה, וכן מומלץ(חובה) לאכול ארוחה עשירה בחלבונים אחרי השינה \ אחרי האימון - תקרא עוד באתר הראשי, יש הרבה מאמרים על זה.
בזמן מאמץ גופני מוזרם דם רב לשרירים על מנת לספק מזון וחמצן שיהפכו לאנרגיה... הזרמת הדם נותנת את תחושת הפאמפ וגם קצת גודל... לאחר זמן מנוחה כלשהו זה חוזר לקדמותו. בנוגע למספר סטים + חזרות, בעיקרון על מנת לפתח מסת שריר, מומלץ להתאמן בטווח חזרות 6-15, כאשר בטווח החזרות שאתה עובד, זה כבר עבודה על סיבולת שריר. בכל מקרה, לדעתי אתה יכול לקנות משקולות יותר כבדות או להירשם לחדר כושר. התרגיל הכי מומלץ לחזה? וואלה אחי אם אתה לא בחדר כושר קשה להגיד, אתה יכול לעשות שכיבות סמיכה עם התנגדות כלשהי, או מקבילים (תרגיל טוב מאוד). |
ציטוט:
אממ ושכחתי להגיד>< זה משקולות כל אחד 8 קילו וכמו שאמרת- שאחרי זמן מנוחה ממשוך הדם יורד ובגלל זה הנפח יורד, אז מה אפשר לעשות כדי שזה לא ירד? ^^ |
ציטוט:
|
חח אה סבבה תודה D:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ