![]() |
צו ראשון
אם אני לא מעוניין ללכת לקרבי מסיבות אישיות אז בצו ראשון מה אני אמור להגיד.
להסביר להם את הבעיות?איך הולך הצו ראשון?מה אני עושה שם? תודה. כמובן שאני יעשה צבא אבל לא חושב שקרבי |
כך אפדרין ותגיד שיש לך לחץ דם
|
פינגווין רעיון אדיר :sbb4:
השאלה עד כמה אפדרין מעלה את הלחץ דם.. ז"א איזה ערכים אפשר להשיג עם האפדרין? |
ציטוט:
הם יכולים להכריח ללכת לקרבי? כי אני מאמין שיקבל פרופיל 97. |
אני אותו דבר כמוך.
פשוט ברעיון אישי אמרתי שאין מצב שבעולם שאני אלך לקרבי, ושאני לא יכול לגעת בנשק, ולא יכול לישון במקום שהוא לא הבית ובלה בלה בלה. |
ציטוט:
תיקח תקפסולה + כוס קפה שחור וזה מעלה משו מטורף כמה נחשב הנורמא המקסימלית? 120~? ציטוט:
אבל אם הסיבות לא מפריעות אז כן יקחו אותך |
ציטוט:
|
:):):):) לא יצאתי משוגע או משהו, סתם אמרתי שזה נוגד את כל הערכים שלי ושאני לא רוצה לצאת כמו האח הקרבי שלי שנהייה מרוחק מהמשפחה, ושמתוך הרגל אני לא ישן מחוץ לבית(זה כולל טיולים שנתיים)
היא שאלה אותי אםאני משתין במיטה :\ חחח(בגלל שאני לא ישן בבית היא חשבה שאני מפחד) אמרה לי שאני בחיים לא מדמיין את עצמי מחזיק נשק ובטח שלא יורה, וזהו. לא הייתי קיצוני מידיי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אמרת את הדברים שכתבת פה, אתה תופנה לקב"ן. |
:):):):) נוצר רושם שמי שהולך לקב"ן הוא פסיכופט
|
ציטוט:
|
חחח חבר שלי אמר שהוא מפחד מדם, שיש לו טראומות מדם, שהוא יכול לבכות מפצע באצבע רק בגלל הדימום, ולא שלחו אותו.(הוא היה לפני כמה חודשים טובים)
|
ציטוט:
ב' יש כאלה שבאמת יש להם בעיות, תתפלא. |
וואי אנשים מה זה הדבר הזה?
למה לא להתגייס לקרבי? כי תמיד יש את הפראיירים שיעשו את העבודה במקומכם, הא? תפסיקו להיות כאלה אנוכיים בנוגע לזה, וגם אם יש קצת בעיות, תמיד אפשר להתגבר על זה אחרי הכל זאת המדינה שלנו, אפילו שהממשלה חרא ובלה בלה אני יודע לאן זה יגיע כבר, זה לא משנה. (אגב, כן... אני ג'ובניק חחחחחח אבל אני מעלה פרופיל) |
ציטוט:
אל תשחק אותה כאילו קשה לך, אתה בצבא כבר כמה חודשים וכל הזמן אתה בבית במחשב... חחח אפס... |
ציטוט:
|
כן אבל הרוב לא רוצה קרבי כי הם חושבים שיעני 100% שהם ימותו ושמכשירים אותם גרוע והיחס חרא ובלה בלה וזה שטויות אחי.
ומה יש? שיתנו מעצמם 3 שנים כמו שצריך... |
ציטוט:
|
אם אתה בן יחיד זה יכול לפתור הכל...
ופאניק אני לא חושב שהוא יופנה לקב"ן...הקטע הוא שהוא יכול לקבל סעיף קה"ס שזה קשאי הסתגלות וכדי להוריד את הסעיף הולכים לקב"ן... יושי בגלל מה שאמרת מאוד הגיוני שלא תגויס לקרבי אבל לא 100%...תלוי איך אמרת את זה ואיך המרעיינת לקחה את זה... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ