![]() |
שאלה לvip's
נכון היה פעם את הילד הקטן הזה הרוסי שגיל 7 היה חזק כמו הרבה חברה פה בפורם?
מה שהבנתי נתנו לו הורמונים שנוצרים אצל מבוגרים וגם בכמויות מופרזות (לדוגמא כל מיני הורמונים והוויטמינציק שדנוצר בביצים ואדסור לדבר עליו בפורם) אם נתנו לו את כל החומרים שיש למבוגרים למה הוא לא גדל בקצב של מבוגרים? ולמה הוא הפסיק עם זה? אם לחא חשוב בתחרויות באדיבילדינג הגובה אז הוא אמור להיות העתדי בתחום הזה |
מותר רק לvip לענות או שגם לאחרים?
|
אני רוצה גם לענות אבל אני לא כזה חשוב
אפשר? |
ציטוט:
|
דימי, הבקשה שלך מועברת לסולמות הגבוהים.
|
חחחחחחחחחחחחחחח
|
חחחחח בסדר אתם
אני אשמח לשמוע תשובות מכולם אבל יש פה כמה שהם ממש תותחים בזה (לא שהשאר לא רצינים) וממש מעניין אותי הנושא אז כמה שיותר מידע על זה יעזור בשביל זה כתבתי, אבל כל מי שיענה זה יהיה אחלה :] |
נראה לי שאתה נכנס לקטגוריה של העילגים בחתימה שלך
|
*שנוצר
*ואסור *לא *העתיד תודה שתיקנתה אותי, אני אחרי פירמוט ורק עכשיו התקנתי את המילון בכל מקרה לא התכוונתי שהחברה שהגיבו פה מטומטמים, פשוטו אתם יודעים יש כל מי Hhh וחברה שעדיף שישתקו |
ציטוט:
|
Lol ! רוסי תיקן אותך!@^#%!
דימה No Offense :) קבל את זה כמחמאה! |
כן חח תודה P-a-n-1-c
|
ציטוט:
|
ציטוט:
באמת מחמאה אחי יש לך אחלה עברית ^^ תתקין כבר MSN @$^!^!%!% אני לא מתקין ICQ תשכח מזה. |
ציטוט:
למרות שאתה צוחק זה עדיין גובל עם התנשאות, אז חלאס. |
ציטוט:
אתה מתקין מסנג'ר או שאני הולך לדבר עם מר.בזוקה לעשות עלייך חרם. |
ציטוט:
|
אין לך אימייל :\?
ד"א אתה יכול גם להמציא אימייל בהרשמה, לא חושב שמבקשים קוד אישור... |
אל תחפור תתקין Icq וסלמאת
|
אתה חתיכת אפס עוףף לי מהעין מההודעה הרישונה המיתנשאת שלך הבנתי שאתה הומו
מה זה השטויות האלה שאלה Vip ועוד אתה משחק אותה יודע עברית גאון וחושב שאתה יותר טוב מאחרים אבל בעצם אתה בעצמך לא יודע כלום אני בטוח ב99 אחוז שמאחורי המסך יושב ילד כאפות מכוער שמוק יובני לוח פידרס ומה זה לאלה שעלו אתמול נו אז מה שאתה נולדת בארץ הדפוקה הזאת ואני לא אז זה אומר שאתה יודע יותר טוב מימני עברית חתיכת מכוער זהו הורדתי אבן מהלב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ