![]() |
השינוי החדש של ישראלבודי - חובה לראות!
אנשים תראו את השינוי החדש של ישראלבודי:
http://www.israelbody.org/_uploads/i...Animation3.gif בעיני מדהים! |
חחחחחח נו אחי זה נראה כמו בדיחה כזאת או שאתה עובד עלינו או שזה לא אמיתיי זה נראה כאילו ששניהם זה בני אדם אחרים לגמרי אתה רוצה להגיד לי זה אותו אחד?? קשה לי להאמין ממש ממש קשה...
|
שינוי מדהים, כמה זמן זה נמשך?
|
ציטוט:
|
וווואייי מדהייםם!! אני מחזיקק מגילל!! וואייי... פששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
עכשיו התעמקתי בזההה וואלה זה אותו אחדדד מלךך גיל!1 |
פששש מדהים באמת
אבל כמה זמן זה לקח לו ?! הוא כבר הספיק להצמיח זקן .. |
לקח לו יותר משנה...
סתכלו על הפנים שלו כשהו היה שמן ועל הפנים שלו לאחר השינוי.. רואים שהוא ממש התבגר |
אחרי זה התמונה של הפנים??? :wacko:
|
ציטוט:
|
את האמת נראה שדפקו לו חומרים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גג קלן ואפדרין, זה לא שהוא לקח DNP או משהו. אפדרין וקלן לא עוזרים בלי תפריט ואירובי והם גם מוסיפים אחוזים בודדים, מה שחשוב זה תפריט ואימונים. |
לא, סתם כל הפצעים על החזה גורמים לי לחשוד .
אה ונמרוד תרגע עם הסטרואידים בחתימה שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
האקנה נראית מחשידה!:ph34r: |
בואנה כל הכבוד לבחור הזה! כאלה דברים צריכים לפרסם! העודף משקל יכול להרוג וזו בעיה חמורה בדיוק כמו עישון סיגריות!
|
ציטוט:
(סתם כפרה עלייךך :) ) ציטוט:
אם כל גנטיקה בעולם להגיע למה שהבחור הזה ( 8-10 אחוז שומן ) הגיע אפשר בלי חומרים בתקופת זמן שלקח לו. אתה כזה קטנוני באמא שלי.. |
גילי שולט!
הוא מוכיח את זה כל פעם מחדש. מספר אחד ללא מתחרים. אז...שלא יעבדו עליכם! |
ציטוט:
----------------------------------------- קשה לאנשים לפרגן, אם זה לגיל או ללקוחות... כל הכבוד, מהפך רציני... |
ציטוט:
ואני בכלל הגבתי כי אתה אמרת "גג אפדרין או קלן". אני בכלל לא מבין למה אתה מתנסח ככה בהודעות שלך לגבי חומרים אסורים (לא רק ממריצים אלא גם סטרואידים). אתה הרי לא ניסית אף אחד מהם, למה אתה מדבר ככה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ