![]() |
אפקטיביות של האימון
אם נגיד התאמנתי ב-5 (אחד האימונים היותר טובים שאני זוכר היה פאמפ מטורף) סיימתי ב6 שתיתי שייק ב7 אכלתי חזה עוף ופתיתים וב9 אני וחברים עשינו על האש אז אמרתי יאללה אני במסה אכלתי פיתה ושני קבבים לא משו נורא (אה כן וגם שתיתי פול קולה) אחרי כך הבאנו שתיה כבר לא זוכר מה עדיין מסתובב לי הראש מזה השתכרתי משהו לא נורמלי אבל לא הקאתי או משו ואז נרדמתי וישנתי איזה 5 שעות
זה אומר שהאפקטיביות של האימון תרד בצורה משמעותית? לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי פה ואני הולך לישון בינתיים ביי |
צא מהסרט דברים חד פעמיים לא יפגעו בך
|
אפילו אם כן, זה לא צריך להטריד אותך יותר מידי. אני עשיתי בחגים האלה דברים די דומים למה שאמרת. ויש עוד את ל"ג בעומר בדרך ושבועות. אם היית בודיבילדר תחרותי ולא חובב אז מילא. בסוף יגמר תקופת החגים ונחזור לשיגרה.
עד אז... sun & fun |
דברים חד פעמיים שכאלו לא פוגעים בך...אין מה לעשות ,לא תמיד אפשר לשמור על שגרה איכותית לחלוטין של אימונים ותזונה ,ככה זה בחגים ,זה כולה כמה פעמים בשנה ,אין מה להתרגש מזה ,זה לא שאתה מתכונן לתחרות עכשיו.
|
טוב תודה
אני בדרך כלל לא נלחץ מדברים כאלה אבל שתיתי המון ואני לא מתכוון לחזור על זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחח זה בדיוק מה שקרה לי אתמול אחי.. היה לי אחלה אימון, שתיתי שלושתרבע מנת הגשה של אפטר מקס עם כמה תמרים טובים אחר כך אכלתי 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה+שני ביצים+ חצי קופסת טונה+ סלט גדול ואחרי שלוש שעות עשיתי על האש דםקתי 5 המבורגרים+ שתיתי פול אלכוהות הייתי חצי מת..
לא נראה לי שהאפקטיביות של האימון תרד בגלל שזה חד פעמי.. נ.ב הציטוט שלך בחתימה הרג אותי, :):):):) סופר טייגר!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) חזק |
כוס עמק נראה לי רק אצלי המכון בגלל הימים האלה לא עבד בימים ג',ד',ה' השבוע =_=
|
אצלי המכון עובד גם ביום כיפור והוא פתוח 24 שעות ביממה חח כי אין מאמן ואני בערך היחיד שבא לשם ויש לי מפתח
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ