![]() |
דחוף
אם נגיד אני ממלא בקבוק רגיל בוודקה
ואז גם בערך כוס מים בבקבוק המיים לא מתערב עם הוודקה אלא נשאר למעלה ויושר שכבה של מיים שאפשר אחרי זה להוריד? וגם אם זה ככה, אם נגיד אני פותח תבקבוק, מריחים תוודקה או תשכבה העליונה שזה כאילו מיים? |
איזו בחורה אתה מנסה להרשים?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"תראי כמה וודקה אני שותה ולא מתמסטל חע חע חע" "אני אשתה שלוש כוסות ואת אחריי" |
ציטוט:
טיול שנתי יא זונות |
זה לא יעבוד,כי וודקה כהל והוא מתחבר עם המים בקשרי מימן
|
מה זה וודקה?
אלכוהול מעורבב עם מים.... לכן הוספת מים רק תוריד את אחוז האלכוהול במשקה,אבל לא תשנה את הריח וכו'. |
זה אלכוהול לא שמן
|
אחי לא עושים בדיקות לדברים כאלה..
חבר שלי דפוק אפילו הביא וודקה בבקבוק הרגיל ואפחד לא ראה עזוב אותך מה אתה מסתבך.. תביא בבקבוק של שמפו רק תנקה אותו טוב לפני! |
תכניס תוודקה לתוך שק שינה או שתעביר למישהו שכבר בדקו לו תחליפו מהר בקבוקים, יש מיליון שיטות מה אתה ילד :\?
|
אתם לא מבינים אני בבצפר לא רגיל מיוחד כזה שיבדקקו שמה ממש ממש טוב כי כל הבצפר רוסים כבדים כאלה שברור שיביאו וגם אני ,אני יודע כבר בדוק שיבדקו לי תתיק טוב טוב
שק שינה ובלה בלה לא יעזרו הם ימצאו, חשבתי שאם אני ישים בבקבוק ואז יהיה שכבה למעלה של מיים הם לא יגלו קיצור הלך אן מה לעשות |
אז תעשה ככה,
1. או שתחביא אתזה ביציאה מהבית ספר שכבר עברת "תסלקציה" 2. או שתחביא אתזה בתוך השק תחתונים שלך אף אחד לא יחפש שם תעטוף אתזה ככה בבוקסר או משו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלנו בטיול שנתי בגלל שידעו שהולכים להביא וודקה אז לפני שהובילו כל קבוצה לחדר משלה,מורה הראה לנו את החדר,הביא לנו ת'מפתח,נכנס ביחד איתנו ובדקו את כל התיקים.במזל לא מצאו אצלי בתיק ועוד חשבתי הסתרתי אותו טוב |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ