![]() |
המלצה לשיפור נוחות הכתיבה בפורום - עורך טקסטואלי מורחב.
שלום
אני בטוח שע"י שינוי תיבת הכתיבה ל WYSIWYG תתבצע כתיבה ופרסום נושאים והודעות בצורה הרבה יותר נוחה. לא יראו תגים בעת כתיבה, אלא תוצר ישיר. http://i17.tinypic.com/2ex4fh3.png דוג' לתג מעצבן [במקום לראות ישר תמונה]: [IMG]*[/IMG] קוד:
|
יש מצב להתייחסות?
|
אני קראתי את זה שלש פעמים ולא הבנתי כלום...
|
חחחח גם אני
|
הכוונה היא, כאשר אתם כותבים הודעה, במקום שתראו את כל הקודים כמו למשל שאתם עושים שמשהו יהיה במודגש, אז אתם לא תראו את הקוד של המודגש של ה-b הזה, אלא תראו ישר את הכתב מודגש.
|
אבל אני גם ככה רואה את זה ככה
|
לא כשאתה כותב.
|
חחחחחחחחח...שיניתי ועשיתי מה שאמרת ועכשיו זה מראה לי את כל הקודים....חח
|
חח למי שלא מבין
חח זה מטעמי נוחות. אבל ממש נוחות. גם כשמעתיקים טקסט מעוצב- הוא מועתק בצורתו המקורית. |
תודה על המדריך, אבל אני חושב שאצל הרוב פה זה כבר מסודר ככה, כי כשהפורום הושק, אור או מוטי הסבירו על זה.
|
אחי אנ'לא מבין אותך :\
יש למעלה B ויש גם כזה של תמונות עם האטב הזה, בשביל מה צריך את הדברים האלה שהבאת פה? |
ציטוט:
|
על מנת לא לראות את כל הקודים והתגים, אלא טקסט מוכן - מה שאתה רואה זה הפלט!
כדי להבין זאת יותר טוב, תחשוב שאתה צובע, מדגיש, שם קו תחתון ומטה- בוורד. אתה מבין - אתה רואה תפלט מול העיניים, לא קודים מציקים. כך גם, ניתן להעתיק חומר מעוצב! הערה: ברגע שמשנים זאת בלוח הבקרה, זה משתנה אוטו' אצל כל המשתמשים והופך להיות ברירת המחדל של הפורום. |
הבעיה האמיתית בפורום היא שאי אפשר לשלוח הודעות אישיות לחברי הפורום אני לא מבין למה לא עשו את האפשרות שיהיה אפשר לשלוח הודעות:huh:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ