![]() |
לקראת צילומי בוק לדוגמנות - עצות לחיטוב
אוקיי אז ככה,לפני שאתם זורקים עליי אבנים ואומרים לי למה אתה עושה חיטוב?!
אז ככה יש לי בחודש הקרוב צילומי בוק בשביל דוגמנות,עכשיו כל הפרטים שלי בחתימה למי שצריך. עכשיו אני רוצה להתחטב בכמה שפחות זמן! יש לי גג חודש ובמקרה הטוב 3 שבועות ברע 2 שבועות,איך אני מתחטב כמה שיותר ומגיע לאזור ה-9 אחוז שומן בוא נגיד (אני חיב להגיע למצב שיראו קוביות בבטן בברור בלי שאני מכווץ,מה אני יעשה אני יודע שאני נשמע כמו Fxp אבל דוגמנות..) קראתי קצת כתבות על חיטוב באתר וכאלה אבל לא מצאתי מה הכי מתאים לי ומה בדיוק לעשות בחיים לא הייתי בחיטוב בכל המאסה האדירה שלי שעליתי 15 קילו בה כל הזמן פשוט אכלתי ואכלתי וטחנתי,עכשיו מה לאכול כמה פחממות חלבון בקיצור כל טיפ ועזרה יתקבלו בברכה אה וכמובן מה לעשות ביום-יומיים לפני וביום עצמו של הצילומים כדי לבוא כמה שיותר יבש..תודה מראש. |
תעזרו לבנאדם באמת שהוא אחד מהמבטיחים... הצעתי לו ללכת לדגמן וקפצו עליו!
|
תן תמונות
|
דימה הוא לא מחרטט
|
אם אתה עם כוח רצון גדול לך על Ud2.
בנוסף מה אתה מוכן להקריב בשביל להגיע ל9%? אתה יכול להגיע מהר אבל לאבד די הרבה שריר. לדעתי הדבר הכי טוב שתעשה זה תתחיל ייבוש, זה הדבר שהכי יוכל לעזור לך. |
ככה וככה בשבוע שבועיים הראשונים אתה תאבד רק נוזלים...
|
בלי להעליב אין לך מספיק מסה
דוגמן אם יד 35 על הגובה שלך נראה לך מספיק? |
ציטוט:
חבר'ה באמת תעזרו לו באמת שיש לו סיכוי |
ציטוט:
|
קודם כל אני אישית שמח מהיד 35 שלי כמובן בעובדה שלפני חצי שנה שקלתי 55 עם יד 28-29 .. חוץ מזה שאמרו לי שמה שיש לי אחלה גוף לדוגמנות..למה כמה נראה לך היקף יד של דוגמנים כבר?!
בכל מקרה שבועיים ייבוש יתן לי אשלייה טובה של חיטוב? ומה אני עושה בשבועיים של הייבוש? |
אתה צריך עזרה של מישהו מקצועי
לך תוציא קצת כסף זה עדיף מאשר להתייעץ פה בלבד |
הבעיה היא שאין לי כסף להוציא:/
כל דבר יעזור חבר'ה שבועיים ייבוש לפני בוק ולהראות כמה שיותר חטוב מה אני עושה? |
קריעת תחת של חיטוב, זה מה שיש לך לעשות בפרק זמן כזה.
נסה לתת פאמפ לפני הצילומים איכשהו, זה יעזור. וחוץ מזה, אם יש לך לוק של דוגמן יקבלו אותך גם ככה. כי אני רואה אצלך נתונים מספיקים. תהיה רגוע ותישתחרר..הכי חשוב. |
תן תמונה....
תן לי מבט סקסי..גרר... תבקש מההורים שלך קצת כסף חד פעמי לאיש מיקצוע...תסביר להם את המצב...ושאתה תחזיר להם אבל בנתיים אתה צריך את זה כי אין לך הרבה זמן.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תפחית בפחמימות תעלה חלבונים לכמות גבוהה, תעשה אימוני דילול, תפחית בנתרן, תעשה אירובי ואנאירובי עצים..
|
ציטוט:
|
אחי תביא תמונה שלך רגילה, סתם אני רוצה לראות משהו...
אגב מה זה אימוני דילול ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ