![]() |
השפעות הוודקה רדבול
שלום , רצתי לדעת אחת ולתמיד מה בדיוק ההשפעות של וודקה רדבול ..
שמעתי שרדבול ממריץ אותך והוודקה מרדימה אותך קצת ובגלל שזה ניגודים זה גומר על מערכת העצבים .. אז [b]עדיף[b]לשתות את זה עם לימונדה או משהו כזה .. עכשיו רציתי לדעת אם אני לא שתיין גדול פעם בשבוע נגיד אפילו לפעמיים פעם בשבועיים יש לזה משמעות בשבילי ? או שזה בקטנה לכמויות שלי .. תודה למגיבים ולמבינים |
שום משמעות
תשתה וודקה עם איזה מיץ או שתיה מוגזת שנראית לך. וודקה לא מרדימה את מערכת העצבים, קפאין לא יוצר שום בלבול. |
ציטוט:
ומה שאתה אומר שאין בעיה בוודקה רדבול..נכון ? |
זה נכון שוודקה מרדימה ורדבול מעורר וזה יוצר מצב לא טוב אבל אני לא יודע מה המצב שזה יוצר
|
וודקה (אלכוהול) מרחיבה את כלי הדם וממריצה זרימת דם, רדבול (קפאין) מקווץ את כלי הדם ומאט זרימת דם. יש פה 2 פעולות נגדיות, ניחשתם נכון זה לא עושה לכם טוב. סתם דוגמא לפעולות נגדיות תחשבו מה קורה כשאתם שמים מים מאוד קרים בכוס, ואז שמים מים רותחים בכוס...
בקיצור בלי הרבה לדבר הרבה הרבה אנשים מגיעים לבית חולים בגלל יותר מדי וודקה רדבול... אז תעשו טובה לעצמכם ולאנושות ותפסיקו לשתות את החרא הזה, לא חסר דברים מעניינים לשתות. |
ציטוט:
|
:):):):) דוגרי בחיים לא שמעתי על מישהו שהגיע לבית חולים אפילו לא לקופת חולים בגלל שהוא שתה וודקה רדבול
וכל העולם שותה וודקה רדבול אז אם היה משהו בטוח היינו שומעים על זה וגם לי אישית בחיים לא קרה משהו בגלל זה אז... אבל זה נשמע הגיוני כזה מה שהוא אמר |
ציטוט:
זה כמו שאני אגיד לך שסוכר פוגע ביוני הסידן שנכנסים לגוף ע"י כך שהוא מחמצן אותם ובעצם הופך אותם לרעל לא כל דבר שנשמע קצת מורכב הוא נכון |
תשתו מה שיש בלי לבלבל תביצים :)
אני אישית חובב שוטים של נקי מכניס אותי לראש הרבה יותר מהר. |
דווקא פעם הייתה שמועה על איזה שחקן Nba ששתה 4 רד בול ומת מדום לב,
אבל זה נראה לי כמו אגדה מפוברקת. |
וודקה = חרא
רדבול = חרא וודקה רדבול = 2 חרא = חרא גדול יותר. |
בונא איזה ילדים אתם מה זה... מסבירים לכם משהו אתם לא רוצים להבין.
וואלה תהיו בריאים תשתו מא בא לכם. |
כפרה עליכם מי שלא מבין שלא יגיב krazy תודה על תגובתך לקחתי לשומת לבי ..
|
הדבר היחיד שקיבלתי כתוצאה משתיה של וודקה רדבול זה אורגזמה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עדיף שתו את זה עם מיץ תפוזים או לימונים. |
חברים שלי כל יום נראה לי שותים איזה 12 אקסלים עם ודדקה חח..
|
וודקה רדבול זה פאסה...
|
יאללה..מערבבים עם Xl
|
לדעתי וודקה לא מרדים,ואם אתה שותה פעם ב....זה בסדר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ