ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   האם שימוש בריטלין פוגע בחלק מפיתוח הגוף? (https://israelbody.com/showthread.php?t=34169)

rg12 03-05-08 21:13

האם שימוש בריטלין פוגע בחלק מפיתוח הגוף?

הבנתי שזה מוריד את התאבון...זה נכון? ואם כן אז עד כמה? גם ככה אף פעם לא בא לי לאכול אבל אני אוכל בכל זאת. זה יגרום לי להסתם כאילו אני לא יכול להכניס אוכל?
מה עוד יכול לקרות בעניין פיתוח הגוף וריטלין?

Blabla144 03-05-08 21:14

תריץ חיפוש!

BraveFalcon 03-05-08 21:20

נגיד וזה פוגע, אתה תפסיק לקחת? לא.. אז חבל לשאול סתם שאלות

Rendi Orton 03-05-08 21:49

כן אחי,אני לוקח ריטלין וזה פוגע בתאבון.
אבל אם אני יגלה שזה פוגע בעוד דברים שבוגעים לפיתוח גוף אני זורק את הריטלין לכל הרוחות

helbon 03-05-08 21:52

תמיד אנו שומעים על מדכאי תיאבון, האם יש איזה משהו מעורר תיאבון??? משהו טבעי לא תרופות?

Big_Hand 03-05-08 22:51

אני לא מבין איך אין לכם תאבון חחח
אני בחיטוב ואני צריך שלא יהיה לי הרבה תאבון אבל תמיד אני רעב :\
החסרון שלכם הוא יתרון בשבילי Xd

Blabla144 03-05-08 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי osher123
אני לא מבין איך אין לכם תאבון חחח
אני בחיטוב ואני צריך שלא יהיה לי הרבה תאבון אבל תמיד אני רעב :\
החסרון שלכם הוא יתרון בשבילי Xd

אחרי כמה חודשים תבין בינתים תהנה מהרגע:flowers:

שייקה 03-05-08 23:36

אחי ריטלין זה לטיפול בבעיות קשב.. יש לך בעיות קשב ? קשה לך להיתרכז בכיתה עם 35-40 איש? עברת איבחון בכלל? אם לא ואתה רוצה תנסה, ולגבי כל השטויות של פגיעה בכבד ועצירה בגביהה זה חרטה אחת גדולה, שאין לה עדיין הוכחות מדעיות ורפואיות, כמובן שלריטלין יש מינונים, 10 מ"ג, 15 מ"ג, 20 מ"ג וכו וכו. וכן יש שיחרור ארוך- משפיע לאורך זמן, מפסיק וממשיך שוב, ויש שיחרור קצר, משפיע לאורך זמן ומפסיק.
בקיצור התופעות לוואי של ריטלין זה שהוא סותם תתיאבון, תחושת דיכאון וביאוס, אדישות וזהו. אם אתה ממש מפחד כך במינון של 10 מ"ג בימים שיש לך מבחנים חשובים בימים שאין אני בעצמי לוקח כי אני לא מרוכז. כל יום אני לוקח את זה, אתה יכול לנסות רק במבחנים, להשאיל מחבר

rg12 04-05-08 01:44

רצו כבר כמה פעמים לתת לי ואני מאוד רוצה את זה כי זה בלי קשר ללימודים מפריע לי בחיי היום יום.
אני בן 22 אבל משלים בגרויות ואחרי זה פסיכומטרי, אוניברסיטה ובקיצור אני כל הזמן לומד.
חוץ מזה שאנשים מדברים איתי יש לי קטע שאני לא מבין ישר מה שאומרים לי. בקיצור אני צריך את זה.

עד כמה זה מדכא תיאבון?

toxicity 04-05-08 09:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי helbon
תמיד אנו שומעים על מדכאי תיאבון, האם יש איזה משהו מעורר תיאבון??? משהו טבעי לא תרופות?

קצת לחשש ואתה מסודר

Rendi Orton 04-05-08 13:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rg12
רצו כבר כמה פעמים לתת לי ואני מאוד רוצה את זה כי זה בלי קשר ללימודים מפריע לי בחיי היום יום.
אני בן 22 אבל משלים בגרויות ואחרי זה פסיכומטרי, אוניברסיטה ובקיצור אני כל הזמן לומד.
חוץ מזה שאנשים מדברים איתי יש לי קטע שאני לא מבין ישר מה שאומרים לי. בקיצור אני צריך את זה.

עד כמה זה מדכא תיאבון?

הרבה..ממש לא בא לי לגעת באוכל שאני מהשפעה של זה..אני חושב להפסיק לקחת אבל אמא שלי :boxing: חחח אז לא נורא לי כ''כ,אבל אם אתה בן 22 אז זה לא נורא..
נ.ב-לך לנירולוג,יש כאלה שתפועות הלוואי לא משפיעות אליהם. הוא אמור לתת לך רישום.

rg12 04-05-08 16:30

תוך כמה זמן זה מתחיל להשפיע?

trx--->sus 04-05-08 16:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BraveFalcon
נגיד וזה פוגע, אתה תפסיק לקחת? לא.. אז חבל לשאול סתם שאלות

ואסור לו סתם להתעניין?

reshos123 06-05-08 02:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Rendi Orton
כן אחי,אני לוקח ריטלין וזה פוגע בתאבון.
אבל אם אני יגלה שזה פוגע בעוד דברים שבוגעים לפיתוח גוף אני זורק את הריטלין לכל הרוחות

תאמין לי, זרוק את זה קיבינימט זה סתם מחרבש תגוף
לעשן סיגריה יותר מרגיע חחח

Yoggie 06-05-08 03:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rg12
תוך כמה זמן זה מתחיל להשפיע?

תוך שעה~ מרגע הנטילה. אל תקח על דעת עצמך. התרופה מיועדת למי שאובחן לכך ומשפיעה במינונים משתנים מאדם לאדם. חישוב הכמות נעשה ע"פ משקל וגם היחס הוא שונה בין אם אתה לוקח קונצרטה או ריטלין רגיל. צריכים להתאים לך את המינון באופן מדויק. מינונים לא טובים יגרמו לך לאפקט הפוך ותופעות לוואי. אני לקחתי כמות גבוהה מאוד והתופעות לוואי היו מאוד לא נעימות.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ