![]() |
לחם קל-דחוף
אני מכליל לחם קל בתפריט שלי-לחיטוב ואמרו שזה חרא של דבר תראו בחדשות של ערוץ 10 ואני חושב איזה תחליף יש? אולי פריכיות או משהו...
|
רגע אז אני אומר שלהיתאמן בחדר כושר זה לא בריא !
אתה תאמין לי ? אז מה שאמרו ב 10 שלחם קל זה לו טוב וזה חרא ? למה לא טוב ? למה חרא ? זה השאלות שאתה צריך לחפש אליהן תשובה, ולא "את התחליך ללחם" תמיד צריך לשקול את הדברים ששומעים ולהוציא מזה מסקנה ! |
מה אמרו שזה חרא?
|
זה הקטע שלא פעם ראשונה שאני שומע את זה....
|
לחם קל זה כמו לחם מלא רגיל רק פחות קלוריות וזה טוב לחיטוב הרבה אוכלים את זה בחיטוב אז למה הם אמרו שזה לא טוב זה בסדר
|
הם הסבירו את עצמם או שסתם זרקו מילים לאוויר ?
|
תראו ב-8 בחדשות אני לא פוסל לגמרי לחם קל אבל אם מטילים ספק בזה אז צריך לבחון את זה מחדש אולי חרא זה לא המילה ..
|
הם עשו מחקרים,מדענים וכל השיט הזה כנראה שיש לזה ביסוס,שוב אני מתבסס על מה שראיתי,תראו חדשות בשמונה ואז תגיבו..
|
ערוץ 2?<
|
ערוץ 10-עם יעקב איילון---- בפרומו הוא מציג"לחם קל-זה עולה יותר יקר מלחם רגיל אבל יש דברים שלא מספרים לכם ואז מראים איזה מדען שעושה ניסוי ואומר זה גרוע ובלה בלה,,,,,"
|
טוב אני גם ככה לא אוכל לחם קל :jockey:
|
כניראה הוא עובר תאליכים מסוימים :disgust:
גם על קוטק' 0% שומן ועל יוגורט כזה אומרים חרא ... אבל מה לעשות עם נתחיל לקחת את כול מה שאנכנו שומעים ללב בסוף נמצא את אצמינו במצב שאנכנו לא יודעים מה לאכול ... טונה לא בריא (ברזלים נוזליים) שכחתי איך קוראים לזה עוף לא בריא (מוסיפים לזה חידקים + מזריקים לעופות תרופות הורמונליות בישויל להאיץ את הגדילה שלהם )! אבקות חלבון - רעל סויה - מאכל להומואים :):):):) כמו שאמרו כאן אורז - גורם לאימפוטנציה ועוד... :cry_1: |
קיצור אל תאכלו כלום הכל חרא תבלעו רק תוספי תזונה 10 פעם ביום קראיטין אקסטרים חצי קופסא+סוכר ענבים+חלבון של אופטימום רבע קופסא לא צריך להגזים והכל יהיה בסדר אוכל זה חרא-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,,,, תאמינו לי לפי מה ששמעתי הבנאדם היחיד ששווה להקשיב לו במדינה הזאת-לא כל הדיאטיקניות המפגרות והרופאים המקובעים זה גיל גרנות שהוא באמת תותח!
|
אחשיו ראיתי חדשות ושמעתי על הלחם ! אז בעצם מה שהם עשו זה מחקר מעבדה והם גילו שכמות הקלוריות ל 100 גרם לחם קל (הרשומה על האריזה) זה שקר !
כול החברות שקרניות ! אף חברה לא רשמה את האמת (אפילו "לחם דוידוביץ') לי אישית לא איכפת אבל משהו אחר אחשיו מדאיג אותי : בתח כולכם כבר מקירים את הפירסומת של קוטג' תנובה 5% שבפירסומת הם אומרים שזה הקוטג' היחידי בארץ ללא תוספי מזון ! אז השאלה שלי אחשיו זה : איך זה יכול להיות שיש בקוטק' כמות כזאת גדולה של חלבון ל 100 גרם (10-12) וכול זה בלי שום תוסף מזון ? |
אני אוכל קל מחיטה מלאה של מאפיית דוידויץ לא בדקו אותו :x
|
ציטוט:
רגע ראית את החדשות?? תגיד מה הם אמרו זה מעניין אותי. |
אני אוכל לחם של וינגייט או לחם של אנג'ל
שיזדיינו שיגידו מה בזיין שלהם , המחקרים האלה כאלה נכים אני יכול להביא מחקר בדיוק מנוגד זה הכל שחור על גבי לבן שאפשר תבין להביא לבן על גבי שחור בולשיט בקיצור לחם קל או לא ,העיקר שזה מחיטה מלאה ואתה מקבל את הפחמימות שאתה צריך הקלוריות זה בולשיט עוד 50 פחות 50 לא ישפיע |
|
לחמניות מחיטה מלאה בכלל איאפשר להסיג כבר ...
נמאס כבר מהלחמניות הצבועות שלהם, או שיפון + קמח לבן וקוראים לזה לחמניות מלאות... אני לא אוכל לא לחם רגים ולא קל וגם לא לחמניות (ויתרתי גם על זה) אני אוכל לחם מחיטה מלאה (בלי סוכר/ובלי שמרים) ממאפית ליבן ! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ