![]() |
תרגיל ישו חחחח
באמא שלכם קבלו תמוצץ הזה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ממש עצוב
http://www.heep.co.il/51-he/Heep.asp...&tmpl=0&Page=1 |
חח אני מת פה מצחוק איזה שחיף
"אני חייב לעשות משהו שקשור לכושר במשך היום" שילך ישב במטבח האנורקס הזה |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
|
חחחחחחחחחח איזה עלוב הוא
|
הרגו אותי התגובות שכתוב שם
למשל אמא'להההה|19.12.06 מפחיד איך שאתה מרים את עצמך נתנאלי .נ.|19.12.06מייקל אחי איזה שרירים יש לך משהו לפנים |
:( :(
|
חחחחחחחחחחח הסרטון לא עובד טוב אחי שוב פעם אבל העלתה תשחיף הזה?
שיעבוד על שרירי הישו שלו בבית חחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחח ענק
אבל יש לידו שתי פצצות רק עם פנים לא משהו ד"א הוא גילח את בית השחי... חחחח |
חחחחחחחחחחח.........
תוכנית הבאה שלי אני מכניס את תרגיל ישו במקום בנט אובר ראוו.. למתקדמים יש "ישו בתוספת משקל" חחחחח |
חחח, איזה תרגיל מעפן!
שיבוא לפה ניתן לו לעשות דדליפט ורווז! הוא יתחיל לבכות באמצע |
ציטוט:
שיתחיל לעשות תרגילים רצינים |
חחח נראה לי דדליפט עם משקל גוף אצלו זה Rm1
|
"זה נראה כאילו אנחנו לא עושים משהו....אבל כשאתם תעשו את זה, אתם תרגישו כאבי תופת".
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחח אני מת לראות את הפרק הבא Xd
|
מיזה השחיף הבן *ונה ??????????:huh:
עלק "אני קורה לתרגיל הזה ישו" - איזה זין הוא ולמה יש לידו 2 כוסיות ? מי הוא בכלל ? לא פעם שמעתי על המיקל לואיס הזה ! מי הוא בכלל ? |
ציטוט:
הוא דוגמן ושחקן טלוויזיה רוב האנשים בארץ חושבים שיש לו גוף שרירי ומאסיבי אבל פה יודעים שהוא שחיף :) |
עצוב לראות את זה נראה כאילו עושה מכולם סתם אנשים שלא יודעים להתאמן ...והוא זה שיודע
|
מילא היה מראה משהו נכון אבל לעשות שטויות מי הוא חושב את עצמו
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
סממיט אתה תותח אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת פה חחחחחח איך הוא אומר זה כאבי תופת זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח |
טעות למחוק.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ