![]() |
עזרה מתל אביבים.
מישהו פה מכיר מכונים בת"א הישנה (מרכז ת"א) עם משקלים סבירים?
כלומר, דאמבלים שמגיעים לפחות לפחות לארבעים, מספיק משקלים לסקוואט, או דד ליפט? משהו ראוי? לא "מכון הכח", משהו נורמלי. תודה! |
אישית לא הייתי אבל חבר של אחותי נמצא בגו אקטיב בת"א והוא אומר שזה מכון מדהים עם המון ציוד, ושמע אם זה טוב למאור זרדז אני בטוח שזה מספיק טוב גם בשבילך
|
ציטוט:
אתה צודק במאה אחוז, אבל זה במכון וויצמן, זה יוצא ליד איכילוב. אני אהיה על הטיילת, ככה שזה קצת רחוק לי, בהתחשב בזה שבת"א אני בלי רכב. |
על הטיילת יש לך את חדר כושר שייפ..זה נמצא בשגרירות ארה"ב ברחוב הירקון..
|
הולמס פלייס ירקון, זה מאחורי מקדונלדס בטיילת על רחוב הירקון
|
ציטוט:
תקן אותי אם אני טועה, אבל השגרירות היא על הטיילת עצמה, לא הירקון, (אולי מהצד השני זה הירקון, יכול להיות) ושייפ בכלל נמצא בסנטר, לא? |
יש לשגרירות שני צדדים..אתה מדבר על רחוב הרברט סמואל שזו הטיילת עצמה..
הכניסה לשגרירות עצמה ולא לרכבים היא מרחוב ירקון..יש שם ליד חדר כושר של שייפ. וכן, יש שייפ גם שם. |
ציטוט:
אתם יודעים איך המשקלים שם, או שרק מכירים את המקום עצמו? כי אם כן, מחר אני אלך לאימון ניסיון בו. (אני חושב שאתם מדברים על אותו המקום, כי כל מכוני שייפ לשעבר, היום נקראים "הולמס אנרג'י", או משהו גיי כזה.) |
יכול להיות שזה השתנה השם. אבל אנחנו מדברים על אותו חד"כ..
אבל אני זוכר כמה פעמים שעברתי שם וראיתי קרנפים לא קטנים מסתובבים בחוץ שם כאילו יש שם סלקציה לחדר כושר.. |
ציטוט:
אחי אני אוהב אותך. אני אלך לשם מחר. |
ציטוט:
|
אחי אני תלאביבי ועל הטיילת יש לך את השייפ זה בדיוק ליד השגרירות וזה אחלה של מכון כושר .
|
ציטוט:
גם לבחורות, אגב? (פשוט, זה לא רק בשבילי) (אני מניח שכן, סה"כ זה שייפ ועכשיו הולמס, זה מכוון לכוסיות, אבל אם אתה כבר מכיר...) |
מכיר את מכון (שייפ) הולמס פלייס הירקון.
מכון נחמד מאוד. הרבה הומואים. יש שם כל מה שצריך גם מלא כוסיות וסלבס. דאבמלים עד 40 או 45, אני כבר לא זוכר. יש אפילו חצי כלוב לסקווטים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה בין ה"גם" ו"לא רק" לא הבהיר שאני מדבר על מישהי בנוסף אליי? |
ציטוט:
|
גבריאל עברת לגור בת''א או מה?
|
ציטוט:
|
חזרנו מהמכון, מבחינתי זה סגור.
גם החברה ממש התלהבה, אווירה טובה, היא מבסוטה מהציוד אירובי ואני אתחיל לטרטר אותה על מכשירים. שתתאמן קצת אנאירובי, הבטטה. דאמבלים שמגיעים לפאקינג 70 קילו, קרנפיה פשוט, מלא רוידרים, שזה תמיד טוב. אחלה דיל. תשאלו, אם רוצים לדעת יותר. אני בעד שמפגש הבא, אם יהיה אחד, יסתיים באימון משותף. נעשה שכונה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ