![]() |
תפריטי לעלייה במסה
לאחר שלאט לאט העפתי את הגוק ויצאתי לאט לאט מהאנורקסיה קבלו תפריט שבניתי לעלייה במסה
נתונים 1.75 שוקל 55, בן 14 וחצי, מתאמן 3 פעמים בשבוע רק בבית בינתיים משקלים נמוכים. תפריט: בוקר: 2 פרוסות לחם מלא + 50 גרם גבינה 3 אחוז \ בננה, + ירק + כפית שמן זית + כוס חלב ביניים 1: שתי פרוסות לחם מלא + חצי קופסא קוטג 3 אחוז \ שתי פרוסות גבינה צהובה סנדוויץ 2: שתי פרוסות לחם מלא + כף חמאת בוטנים + שקית ירקות צהריים: בערך 120 גרם תוספת (אורז מלא וכו) \ 170 גרם בערך בטטה + 150 גרם בשר + סלט מ 4 ירקות וכפית שמן אחר צהריים: שתי פרוסות לחם מלא + שלוש פסטרמה + כפית חומוס + ירק ערב: לחמניה מחיטה מלאה + חביתה משלוש לבנים וצהוב + כפית טחינה גולמית לפני שינה: יוגורט 3 אחוז Bio , 3 שקדים + פרי גדול + ירק + כוס חלב. |
נראה לי חסר שומנים, אני בטוח שחסר קצת ירקות, תוסיף בבוקר או משהו..
תפרסם ערכים סופיים. ד"א תתחיל להתאמן במכון כושר עם תוכנית שתכין בעזרתנו בפורום יעגלה!!!!!!!!!!!!!!!! |
איזה ארוחה אחרי אימון ,אני לא ראיתי ארוחה שמתאימה לאחר אימון בתפריט שלך
|
ציטוט:
|
אחי לעשות כפיפות מרפקים עם דאמבלים בבית של 2 קילו זה לא אימון.
אם אתה רוצה לקבל מראה גדול ולא אנורקסי ולא להשמין חזרה גם אתה חייב להרשם למכון ולהרים ברזלים. |
קודם כל אני מתאמן בבית עם משקולות מתברגות וספה מיוחדת דבר שני אני לא יכול להרים משקלים כבדים אני מרים מה שאני יכול ומתקדם.. העיקר שהשריר מקבל גירוי
יש תגובות נוספות ועצות לשיפור בקשר לתפריט? תודה.. |
תעבוד לפי תוכנית ותפרסם את התוכנית בפורום אימונים.
תאמין לי עם משקולות מתברגות וספה אפשר לעבוד על כל שרירי הגוף ולעשות תוכנית מצויינת (לטעמי יותר טובה ממה שהמאמנים בחדר כושר נותנים). תכנס לפורום אימונים ונעזור לך לבנות תוכנית וללמוד טכניקות. במסה האימונים יותר חשובים מעוד ירק או עוד גרם חלבון בתפריט. בקשר לתפריט נראה לי אתה יכול להרשות לעצמך עוד קלוריות. |
סבבה נמרוד תודה רבה
עוד עצות בקשר לתפריט? מה להוסיף שומן פחמימות חלבונים? ואני אכנס לפורום אימונים אנסה לבנות לי תוכנית מסודרת :d |
תרשום כמה פחמימות\חלבונים\שומנים\קלוריות יש סה"כ..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ