![]() |
בעיה שיש לי כבר זמן רב ופשוט נמאס לי ממנה
אני לא מצליח להרדםםםםםםםםםםםםםםם
אין אני מנסה הכל שכבתי במיטה חצי שעה השתגעתי לא מצליח להרדם שתיתי פינלנדיה משהו כמו כוס נקי בדרך כלל זה מרדים אותי הפעם רק גרם לי לחרמנות יתר :unsure: יש לכם שיטות?? נראה לי זה בעיה במיטה שלי :{העמוד שידרה בורח לי מהגוף כמו בפרסומת של סימנס |
בתח אתה חושב על האורז שעלה במחיר לכן אתה לא מצליח להירדם !
סתם אחי, תפתח חלון תכניס קצת אוויר לחדר, תדליק מוזיקה קלאסית משהו נעים ושקת, תעיף את החולצה שיש עליך קיבינימט מהחלון ולך לישון ! אתה יכול גם במקום כול מה שאמרתי למעלה להזמין חברה הביתה, ביחד בתוח תרדמו ! לפני שאתה מזמין חברה תשלח אותה קודם אלי, אני צריך לבדוק אם היא מתאימה לך. מה יהיה אם האורז ?! :no: |
ציטוט:
מה לא ניסיתי עליהם, ביצים דליים של מים רובה אוויר לא רוצים לתת לישון עם חלון פתוח:nono: חברה אין למרות שרעיון טוב חחח ובא לי אורז פתאום ב1 לפנות בוקר הבאת לי דודא :blink: |
אז תוכל, אני לא יפריע לך וידבר על אורז !
אורזזזזזזזזזזז אני רוצה אורז זול רק אורז זול העם דורש אורז זול מיייייייייידדדד . |
אל תספור כבשים
דבר עם הרועה |
כנראה זאת המיטה שלי..
אם יוצאים ממנה קפיצים כאלה מהמזרון זה אומר שהיא לא טובה יותר? |
על תחשוב על כלום תנקה את הראש!!!
ויכול להיות שזה בגלל החום |
תגרום לעצמך לעייפות....
בוא נניח ואתה הולך לישון ב10 בלילה ? תלך בין השעות 4-7 לרוץ או לשחק כדורגל..משהו שיפעיל ויתיש אותך תחזור הביתה תעשה מקלחת קרירה תאכל משהו ועוף למיטה..(בלי להדליק טלוויזיה..זה חשוב) |
לך לרופא , היתה לי בעיה כזו גם אני (חוסר ויטמין B אמר לי לא יודע) , נתן לי תרופה לשבועיים , והייתי נרדם כמו תינוק :)
|
ציטוט:
שיגעת אותי עם האורז שלך!! |
ציטוט:
לפני זה הייתי באימון שעה וחצי כושר קרבי ותאמין לי שקורעים לך תצורה שם והייתי דיי עייף אבל בשעה מסוימת אני נעשה עירני שוב בלי לשים לב בכלל ואז לא עוזר כלום אני לא נרדם ואחי זה שאמר על התרופה הזאת אני צריך לבדוק את זה היום אני הולך לרופאה שלי |
תקרא ספר חצי שעה לפני שאתה מתכנן ללכת לישון, זה מאד עוזר
|
הפרעות שינה בד"כ אחד מהסיפתטומים של "אימון יתר" אבל לא בהכרח ,הייתי ממליץ לך לפנות לרופא משפחה ולנסות תכשירים שמיכלים "ולריאן " .
http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/H...v-Valerian.htm |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ