![]() |
יואוווו אני פאקינג מתחרפןןןןןן
אני שעה מנסה לשכנע חברים לבוא איתי לדפוק איזה פיצה או חומוס משהו !!!
אף אחד לא זורם כולם פה פאקינג יבשים ואני מתחרפן אני לא יכול לשבור ת'צום חמץ עם ארוחה בריאה מעפנה אני חייב משהו !!@#%@$^ פיצה !#%^$@^\ :cry: חומוס #@&^#%7 :cry: שווארמה #%&^#%& :cry: משהוווווווו :helpsmilie: :crazy: freaking outttt :crazy: מה לעשותתת ?? |
חח למה אתה חייב חברים? תזמין פיצה או תנגב איזה פיתה טובה בחומוס
ד"א בטח רוב החברים שלך מרוקאים חח אפחד לא רוצה לצאת לאכוול משהו כולם אוכלים עכשיו מופלטות אנעארף |
לא ששמרתי פסח, אבל כרגע הזמנתי לי ולאבא שלי מגש פיצה (הוא ממילא יאכל רק חתיכה אחת ככה שאפשר להתענג כמו שצריך) :book:
|
גם אצלי אותו סיפור.אני מציע לחברים שלי ללכת לאנשהו הם לא רוצים כלום העיקר יושבים בבית אומרים שמשעמם להם =_=
|
אני בחיים לא הולך \ מזמין לבד מה אני משועמם..
|
תכין טוסט עם כל התוספות !
|
ציטוט:
תזמינו פיצה בתור משפחה איאי מה קרה? גם לי קורה מלא פעמים שאני נשאר לבד בבית ואני רעב אני מזמין לי פיצה לבד זה לא קשור למשועמם.. |
זובי בחיים אני לא אוכל עם אחותי פיצה השמנה הזאת גומרת הכ-.... קיצר נו לא הולך אני חייב לצאת אוףףףף
|
אתה לא מספיק משועמם בשביל לאכול פיצה לבד, אבל אתה מספיק משועמם בשביל להתלונן על זה?
תשמע בא לך לאכול? תאכל..אתה לא צריך ת'חברים שלך שיאכלו לך P: |
איך אתם תופסים את הפיצה אני לא מבין... כל הפיצריות פה מלאות לעוד שעתיים!
|
ציטוט:
זה סתם כאב ראש עכשיו.אני אישית מחכה למחר וזהו. |
אני מרוקאי גם אכלתי מופלטות וגם פיצה חח
|
אני בראש של לצאת לישתות
|
שחר הלכתי דפקתי ארוחה עם אלון (הסטלן הזה עם הליפה מהמכון) בסנדוויצ' בר.. בנזונה שם..
יש אוכל טוב, אבל קצת יקר.. בקטנה.. דפקתי ג'בטה וחצי באגט וירדנו שנינו על בקבוק מיץ תפוזים.. איך התגעגעתי לחמץ איךךך !! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ