![]() |
גוארנה/קפאין
אני כבר נמצא בשלבים יותר מתקדמים של החיטוב לפי הערכתי, ואני פשוט סחוט.. בקושי ויש אנרגיה.
אני צריך משהו שיתן יותר אנרגיה מכוס קפה לפני אימון.. אני מתלבט כרגע בין טבליות קפאין מרוכזות לגוארנה, הבנתי שאין ממש הבדל.. אבל יוצא שהגוארנה משתלם יותר כרגע. קפסולה אחת לפני אימון תספיק? איך הגוארנה בכללי? מי שקנה מרוצה? תוך כמה זמן העלתם את מינון הכדורים? תודה ושבת שלום. |
ציטוט:
אני כרגע עם הגווארנה אחי כדור אחד אני לא יודע אם ישפיע עליך יותר מידי אני מאמין שזה תלוי במישקל שלך אבל שתי כדורים עושים עבודה טובה אחי |
איך האנרגיה? הרגשת שיפור גדול?
|
ציטוט:
אתה מרגיש יותר מרץ כזה למשל היום אחי הייתי צריך לקום לעבוד בבוקר ולא ישנתי כל הלילה הייתי ממש שפוך אז לקחתי כדור אחד לפני העבודה וזה החזיק אותי לאיזה שעתיים ככה במצב שאני יחסית בסדר לפני הכדור ממש הרגשתי שעניים נעצמות לי |
כן אחי אני מודע לזה שזה מרץ ומעורר, לא התכוונתי בכלל לכוח.
פשוט אצלי הגוף סוחט כל טיפה קטנה של אנרגיה באירובי, ובכלל מרגיש עייפות במשך היום.. (חיטוב.. מה לעשות..) תודה אחי. |
כך את הגווארנה בסייקל
|
זה ברור..
שי, הגוארנה עזר לך הרבה? אני מחפש אנרגיה מרץ נטו.. |
לא צריך סייקל...כבר מוכח מדעית לכך
2 לפני אימון יעזור.. |
45 דקות לפני אימון בננה+קפה שחור גם בחיטוב זה טוב
|
ציטוט:
|
"לך זדיין"^
|
ציטוט:
לא צריך מאמר בשביל לראות שאנשים ששותים קפה שחור פעם ביום כל בוקר לאחר תקופה מסויימת זה כבר לא משפיע וצריך לשתות יותר מכוס אחת.. לפותח הפוסט, גוארנה היא פצצת אנרגיה אם אתה משתמש בה נכון. תתנזר לגמרי מקפאין כ3-5 ימים לפני תחילת השימוש ותשתמש בסייקל של 3 ימים כדור 3 ימים בלי. לאחר מכן שכבר תרגיש שההשפעה יורדת תגביר את המינון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אלקנה, סייקל זה לקחת את הגווארנה 3 ימים ואז 3 ימים לא לקחת ...
השאלה שלי, יש לי אימוני Abxabxx אז לקחת את הגווארנה גם בימים שאין אימון ? כי זה יוצא ככה 3 ימים עם 3 בלי... תודה . |
ציטוט:
ABXXABX ככה תוכל לנצל את הגווארנה יותר טוב |
פשוט תיקח לפני אימון וזהו
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ