![]() |
תמונת גוף של בן דוד שלי - תאמינו או לא, בחיים שלו לא היה במכון
תראו זה בן דוד שלי...הוא בחיים שלו לא היה במכון כושר, הוא לא יודע גרוש בתזונה... זה הגוף שלו והוא תמיד היה ככה... אתם מאמינים ?! גנטיקה מושלמת...
http://www.jok.co.il/up/udyw4qtnyyuz.jpg |
גוף פשוט מטורף למי שלא היה בחיים במכון כושר.
גנטיקה מושלמת אם מה שאתה אומר נכון. |
Dam!!!!!!!!!!!!
חחח אם זה בן דוד שלך יש לך מזל,יש לו גנטיקה פשוט מטורפת!!! מה הנתונים שלו? |
אין לי מושג מה הנתונים... אבל הוא לא היה במכון אף פעם.... כיף לו חחח
|
בבית הוא התאמן שכיבות סמיכה,בטן,מתח בטוח.
מבנה טוב יש לו חוץ מהמותניים שהן רחבות ,אבל זה נותן מראה יפה. |
אוייי מה אתה מתווכח איתי אחי ?
אני אומר לך שלא... הוא רק התאמן בג'יאג'טסו (איך שלא רושמים את זה) זה תמיד היה לו ככה... והוא הפסיק להתאמן אגב... בג'יאג'יסטו |
ציטוט:
|
פששש
יפה .... |
במה הוא עובד?
גוף נדיר |
מה זאת אומרת במה הוא עובד ?
אגב הוא בן 17.......... |
יש כאלה, מדהים. אבל לא גנטיקה מושלמת לפי דעתי, ריבועים קצת לא סימטריים.
בכל אופן זה לא תרוץ לא ללכת להתאמן, להיפך יש לנצל את הפוטנציאל, תנסה לשכנע אותו. |
חחח אחי לא התכוונתי לגנטיקה שהיא מושלמת בגלל המבנה... אלא בגלל שהוא לא מתאמן ולא כלום ותראה מה זה...
|
ציטוט:
יש פה אנשים שמתאמנים שנתיים ויותר, ולא נראים ככה. |
ציטוט:
|
רק שלא יגמור כמו הרבה אנשים שהכרתי שלא עשו שום דבר עם הגנטיקה שלהם... היה לי אחד בשכבה שאמנם לא היה איזה פלא אבל בהחלט יכל להשיג רמה לא רעה בכלל. אני נראיתי פחות מרשים ממנו לפני שהתחלתי להתאמן ועם הזמן עקפתי אותו בכמה וכמה רמות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחלה גוף..לי היה בכיתה בחור עם גוף דומה והוא לא התאמן בכלום בכלל..כאילו הוא ממש קטן שוקל איזה 60 קילו אבל המבנה עצמו ממש טוב
|
שמע, אבל הייתה לו תעסוקה כלשהי...
ואני מניח שהוא לא ישב כל היום בבית.. בכל מקרה, גוף בן :):):):), אחלה של גנטיקה. הרבה כאלה שמתאמנים קשה להם להגיע לגוף כזה.. שילך למכון שינצל קצת את הפוטנציאל. אם הוא בעניין. חח הפוזה של התמונה קצת והגוף מזכיר טיפה את התמונות של סיקס פאק.. |
לאחד שלא מתאמן באמת חבל על הזמן
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ