ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   עזרה לגבי משקלי עבודה . (https://israelbody.com/showthread.php?t=3351)

yakird 19-12-06 13:45

עזרה לגבי משקלי עבודה .

נתקעתי בכל מיני תרגלים במשקל מסוים ואני לא מצליח להעלות במשקלים...מה הסיבה ומה אפשר לעשות כנגד זה ?

תודה .

igorek 19-12-06 13:45

להתחיל לאכול יותר.
תעלה את תכנית האימונים שלך.

yakird 19-12-06 13:52

תוכנית Ab :
אימון A
יום ראשון:
חזה :
לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 3x8
לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות 2x8
לחיצת כנגד מוט ישר בזווית 30 מעלות 2x8
פרפר 2x9

יד אחורית:
לחיצה צרפתית כנגד מוט 3x9
7כאבל קרוס 2x9

כתפיים:
לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות 3x8
פרפר הפוך 2x8
הרמת משקולות קדימה בישיבה 2x8

אימון B
גב:
מתח סט אחד של מקסימום
פולי צר לפנים – הורדה לסנטר 3x8
פולי רחב לפנים 3x8
מכשיר 4 (חתירה) 2x8
משיכת משקולות בכיפוף 2x8
פול אוור 2x8

רגליים:
סקוואט 3x8
לחיצת רגלים 3x8
פושטי ברכיים 3x8

יד קדמית:
כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 3x10
כפיפות מרפקים בעמידה כנגד משקולות בודדות 2x8

Nimrod 19-12-06 13:57

תחליף תרגילים, תגוון בטווח חזרות, בצורת עבודה ועוד..
נניח בתרגיל מסויים שנתקעת בו תחליף אותו לתרגיל אחר.
תרגיל אחר שנתקעת בו תעבור לטווח חזרות 6, תוסיף עוד סט ותעשה ירידה איטית ועלייה מהירה (דוגמאות לשינויים).

אפשרות אחרת שנתקעת במסה, אם אתה לא עולה במשקל וגם לא עולה במשקלים תוסיף עוד קלוריות לתפריט.

בהצלחה!!!

yakird 19-12-06 13:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
תחליף תרגילים, תגוון בטווח חזרות, בצורת עבודה ועוד..
נניח בתרגיל מסויים שנתקעת בו תחליף אותו לתרגיל אחר.
תרגיל אחר שנתקעת בו תעבור לטווח חזרות 6, תוסיף עוד סט ותעשה ירידה איטית ועלייה מהירה (דוגמאות לשינויים).

אפשרות אחרת שנתקעת במסה, אם אתה לא עולה במשקל וגם לא עולה במשקלים תוסיף עוד קלוריות לתפריט.

בהצלחה!!!

לגבי התזונה לא נראה לי שיש בעיה...אני עולה יפה במסה .

תודה רבה .

Johnny 19-12-06 14:06

אתה עולה במסה ונשאר באותו משקל? על איזה משקלים אתה עובד? כמה זמן אתה עם התוכנית? מתי הפעם האחרונה שלקחת שבוע חופש? איזה תוכנית וכמה ימים בשבוע?

yakird 19-12-06 14:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
אתה עולה במסה ונשאר באותו משקל? על איזה משקלים אתה עובד? כמה זמן אתה עם התוכנית? מתי הפעם האחרונה שלקחת שבוע חופש? איזה תוכנית וכמה ימים בשבוע?

אני לא נשאר באותו משקל גוף..אלה באותם משקלי עבודה פחות או יותר ,אני עובד עם התוכנית החדשה חודש בערך ואממ שבוע חופש לקחתי לפני חודש .

תוכנית AB ארבע פעמים בשבוע .

Johnny 19-12-06 15:04

אוקיי לא הבנתי בדיוק, אתה על Ab ארבע פעמים בשבוע, לקחת חופש לפני חודש, אתה עולה במשקל גוף אבל נשאר באותו משקל עבודה? כמו שנמרוד אמר, המפתח הוא גיוון. תחליף את התרגילים, את רצף התרגילים (מתי אתה עושה מה, כלומר איזה תרגיל ראשון איזה שני וכו').
למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאתה לא עולה משקלים? אתה לא מסוגל או לא מנסה? תנסה אפילו לעלות בקילו כל צד, כל עלייה היא עלייה.

gsk 19-12-06 15:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yakird
תוכנית Ab :
אימון A
יום ראשון:
חזה :
לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 3x8
לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות 2x8
לחיצת כנגד מוט ישר בזווית 30 מעלות 2x8
פרפר 2x9

יד אחורית:
לחיצה צרפתית כנגד מוט 3x9
7כאבל קרוס 2x9

כתפיים:
לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות 3x8
פרפר הפוך 2x8
הרמת משקולות קדימה בישיבה 2x8

אימון B
גב:
מתח סט אחד של מקסימום
פולי צר לפנים – הורדה לסנטר 3x8
פולי רחב לפנים 3x8
מכשיר 4 (חתירה) 2x8
משיכת משקולות בכיפוף 2x8
פול אוור 2x8

רגליים:
סקוואט 3x8
לחיצת רגלים 3x8
פושטי ברכיים 3x8

יד קדמית:
כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 3x10
כפיפות מרפקים בעמידה כנגד משקולות בודדות 2x8

נראה לי שהוליום גבוה מידי - אני הייתי ממליץ לך לעבור לתוכנית bulking של לייל מקדונלד

yakird 19-12-06 15:13

ציטוט:

אוקיי לא הבנתי בדיוק, אתה על Ab ארבע פעמים בשבוע, לקחת חופש לפני חודש, אתה עולה במשקל גוף אבל נשאר באותו משקל עבודה? כמו שנמרוד אמר, המפתח הוא גיוון. תחליף את התרגילים, את רצף התרגילים (מתי אתה עושה מה, כלומר איזה תרגיל ראשון איזה שני וכו').
למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאתה לא עולה משקלים? אתה לא מסוגל או לא מנסה? תנסה אפילו לעלות בקילו כל צד, כל עלייה היא עלייה.

קודם כל תודה רבה .

עכשיו ככה : תיארת את המצב נכון , ושאני מתכוון שאני לא עולה במשקל זאת אומרת שאני מנסה אני מוסיף משקל אבל אני מגיע לכשל בחזרה החמישית לדוגמא ואז אין לי כוח להמשיך לסט הבא ואני צריך להוריד משקל אח"כ .

Johnny 19-12-06 15:36

יש לך לחיצת חזה שלוש סטים של שמונה חזרות? סט חימום, ושלוש סטים במשקל זהה. בסט האחרון תשתמש בספוטר. דקה וחצי מנוחה בין סטים, לא צריכה להיות בעיה.
כיום אתה עושה 8 חזרות בשלוש סטים בלי עזרה? הגיע הזמן לעלות משקל.

yakird 19-12-06 16:15

ציטוט:

יש לך לחיצת חזה שלוש סטים של שמונה חזרות? סט חימום, ושלוש סטים במשקל זהה. בסט האחרון תשתמש בספוטר. דקה וחצי מנוחה בין סטים, לא צריכה להיות בעיה.
כיום אתה עושה 8 חזרות בשלוש סטים בלי עזרה? הגיע הזמן לעלות משקל.

כן אני עושה 3 סטים 8 חזרות בלי עזרה אבל עדיין יש לי חבר שמשגיח .

בכל מקרה מחר אני אנסה שוב להעלות משקל , אולי כדאי גם לגוון ולרדת ל-4-5 חזרות כדי לפתח גם קצת כוח ?

Johnny 19-12-06 16:45

כדאי מדי פעם לעשות אימון כוח של 4-6 חזרות. אם אתה מרים שלוש סטים של שמונה חזרות ללא עזרה את צריך לעלות משקל, כך שבחזרה האחרונה יהיה לך ספוטר.

- Idan - 19-12-06 17:45

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך (ושכבר נתנו לך בעצם), זה לשנות טווח חזרות (עם עדיפות לטווח נמוך, אפילו 3 חזרות לסט), או לשנות תרגילים, או שניהם ביחד.

דבר נוסף, לדעתי הווליום בתוכנית שלך גבוה מידי. תוריד קצת סטים. תשים לב שאם אתה עושה מס' מסוים של סטים כפול 8 חזרות, או מס' מסוים של סטים כפול 3 חזרות (סתם דוגמא), סה"כ חזרות בכל הסטים ביחד צריך להיות זהה פחות או יותר בשני המקרים. לצורך העניין, 3 סטים של 8 חזרות, זה אותו ווליום כמו 8 סטים של 3 חזרות.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ