![]() |
מי בא היום לבומבמלה ?!?!?!?!
מי בא היום חבר'ה??? (יום רביעי).. ומי בא מחר??
תרשמו טלפוניםםם נעשה פגישונת=]]]] אם תראו 100 קילו חטוב 8 אחוז שומן יד 50 ככה שזוף תדעו שזה אני.. :laughing: |
אתה רציני שזה הנתונים שלך?
בכל מקרה אני בא אבל אני שחיף חח 0544929475 |
בטח אחי זה הנתונים ואני טבעי כמו Mr.Olimpya מהפורום שהוא טוען שהוא לא לוקח אבקת חלבון אפילו.. תתפלא :)
וואלה נרים צלצול אחי יאללה עודדדד אנשיםםםם |
אם תראו שם מישהוא 110 קילו 6 אחוז שומן גובה 1.70 תדעו זה לא אני
|
ציטוט:
|
40 קילו 3 אחוז שומן יד 19
|
יאללה אני מגיע מאילת הרחוקה
0524742426 105 קילו יד 43 אחוז שומן יותר מגבוה |
אני שמה... בדיוק אני מכין תיק.. יוצא מפה ב 13:00 ככה...
אני אהיה שמה לרוב עם גופיות ומשקפי שמש ככה שאם תראו אחד נמוך (1.70) יפה וסוס גשו להגיד שלום :) |
לא מת על אירועים בסיגנון הזה, אבל תהנו כל מי שהולך.
|
אני שם.. נתונים בחתימה
|
^^^ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח החתימה שלך הרגה אותי
|
אתם הולכים לסבול אבל כ"כ לסבול!
שנה שעברה הייתי [לא מצטער על זה לרגע] ופשוט התבשלתי! איזה חום הולך להיות זה לא להאמין תביאו 2-3 שישיות של מים! למה שישיה שם של מים עולה 50 שקל ואני לא מגזים |
ציטוט:
ואיזה סוג אוכל מוכרים שם? |
ציטוט:
אין שם איפה למלא מים.. אלא אם כן אתה רוצה למלא מהברז שכולו חלודה שמתקלחים איתו.... האוכל זה תלוי.. יש אוכל של שמאלנים אתה יודע אצות כאלה מגעילות ויש אוכל נורמלי יעני בשר וכו'. אל תקנו שם כלום הכל יקר אששש מה ששווה זה הברד הזה שנקרא snow משהו.. סנובול נראה לי. שישיית מים אתה תראה כמה עולה אתה תיפול אחי, 50 שקל או 60 משהו הזוי. |
תביאו הכל מהבית, תהנו :ם
|
איזה אוכל אפשר כבר להביא? הכל ייהרס בשמש,למרות שאמא שלי הכינה לחמניות כשרות לפסח משהו בסט
|
שימורים, קרקרים, מצות
|
כן הבאנו 2 שישיות של מים שישיית קולה שישיית תפוזים וענבים
מבחינת אוכל אפשר להביא תפוחי אדמה ולשים במדורה על החוף אפשר אורז אפשר המון דברים מצות עם שוקולד טונות וכו' |
תביאו הרבה שימורים, אם יש לכם גזייה זה מצויין. תוכלו לבשל ספגטי, מרקים, מג'דרה, פירה וכו'
תביאו הכל מהבית אל תקנו למה חבל חבל חבל על הכסף! |
ציטוט:
אתה כזה חסכן כל הכבוד אתה רומני במקרה?<_< |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ