![]() |
אילתים להכנס...
אני באילת השבוע ואני רוצה לדעת מי שגר פה באילת איפה יש חנות של תוספים שאפשר גם לקנות גופיות אימונים כאילו פתוחות או חנות רגילה של גופיות פתוחות אבל שוב אני חוזר...
פתוחות = פתוחות בחזה ובגב... PITBULL ,TIGER וכו'.... ולא לזרוק סתם חנויות ספורט כי הרוב לא מוכרים גופיות כאלו ימח שמם :[.... דרך אגב חם שם ? :bye1: |
פיטבול לא תבוא עליך טוב, אלה חולצות ענקיות!!
על קרייסלר, חולצת m בקושי ישבה כמו שצריך, הם גדולות, והוא הר אדם... |
סעמק טוב נקנה אז טייגר...!
דרך אגב איפה אליאב גיל לא הגיב פה מלא זמן :\ |
לפי דבריו כולם ילדים פה, וזה לא לרמה שלו... הוא עבר לפורום ה-2.
|
גם המידות של Tiger ענקיות
|
אני אילתי ותוספים אין כמעט לקנות הרוב זה ממוכרים פרטיים בחדר כושר
|
למה לא?
באילת יש את מיכלין חנות נהדרת,תבדוק אותה ליד בנק לאומי נראה לי תבדוק(בית מרקחת מיכלין) |
אני עכשיו באילת P: (זמני).
|
הייתי באילת בטיול שנתי יארבק איזה עיר של שחיפים
|
ציטוט:
תפרט רגע יותר איפה זה בדיוק... ALONS אחי איפה יש חדרי כושר טובים באמת ? ואייל אתה טועה דווקא אילת אמורה להיות עיר של מפתחי גוף פשוט המון שחיפים מבלים שם :] יש מלא סוסים באילת רק צרךי למצוא אותם בין כל הגועל נפש שמסתובב בטיילת. |
ציטוט:
אני מאמין שאם תקח מונית או תשאל מישהו באילת כשתיהיה שם אז לא תיהיה להם בעיה להסביר לך באינטרנט קצת קשה יותר להסביר כי אתה לא מכיר כל כך את כל האזורים באילת.. תשאל על מרכז רכטר-בית מרקחת מיכלין ואתה תמצא ללא בעיה.. |
חדרי כושר יש את לב אילת, בלב אילת, יש את הפולס שזה באיזור תעשיה שם ואיפה שאני מתאמן זה בקלאב הוטל המכון כושר שם..
וכן מיכלין זאת חנות תוספים טובה |
ציטוט:
אז השחיפים האלה פותחים ת'חולצה בפוזה כאילו הם בדרך לקולמן כל אחד חש שמה בריון.... |
ציטוט:
פולס=יקר קלאב הוטל=אחד המובילים באילת כמו פולס. אלמוג אילת=חדר כושר מעפן פחד יש עוד כמה במלונות. מיכלין מוכר תוספי תזונה וגם גופיות אבל בדרך כלל אתה צריך להזמן דברים :) אפילו ארג'נין לא היה לו ^^ |
ציטוט:
|
אכן
|
ציטוט:
וואי נראה לי שאני יודע מי אתה.. היית היום על ההליכון עם חבר שלך לא? |
אתה ולדי? מי אתה?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ