![]() |
מה אתם אומרים על שורפי שומן?
הם עוזרים או שזה סתם בולשיט?
חושב אולי לקנות אבל נראה לי זה סתם בולשיט או שדרך אירובי אפשר להוריד גם? מה השיטה הכי טובה אני חושב אירובי אבל הקטע הוא כדאי לי לקנות את המוצר הזה? :helpsmilie: |
אחי זה לא קסם אתה יודע את זה..
אתה פשוט צריך לדעת לשלב את זה עם התפריט תזונה שלך.. רק ככה זה עובד אל תפצה למשהו בלי תפריט מסודר.. |
ציטוט:
אם היה שורף שומן שבאמת היה "שורף" שומן אז זה היה מופיע בשער של כל עיתון בעולם... נכון להיום,הדבר היחיד שנחשב ליעיל זה השילוב בין תזונה,אימונים ומנוחה. |
ציטוט:
|
שורף שומן הכי טוב זה אירובי :] עדיף
|
אפדרין יכול לעזור אבל יש בו סיכונים מסוימים צריך לדעת מינון נכון לקחת וכו:flowers:
עכשיו זהו לפני שארבל רואה:P |
זה לא כל כך נכון לפי דעתי מה שאתם אומרים על שורפי שומן
מה שאני חושב שפשוט לא נתנו להם שם נכון הם לא באמת שורפים שומן אלא נותנים אנרגיה מעלים דופק וכאלה דברים בסופו של דבר לא הייתי מוציא על זה כסף אבל זה לא ממש חרא לגמרי |
רק היום קניתי Lipo6. אל תבאסו אותי :-)
מצד שני, המצב שלי קצת שונה - אני צריך להוריד איזה 50 ק"ג, ולא סתם חיטוב לקוביות בבטן... טוב, נקווה שהשילוב של תפריט נכון, אימונים 4 פעמים בשבוע, פעמיים בשבוע ג'יו ג'יטסו ושורפי שומן יתנו תוצאות. תודה. |
אירובייי אירוביי אירובייי גם בלי קשר לשורפי שומן האלה
|
Bullshit
|
ציטוט:
|
שירשום בולשיט למה אתה לוקח ללב? מי שאומר ששורפי שומן זה חרטה זה כאלה שאין להם אפילו תפריט תזונה וחושבים שעם אירובי לבד הם יגיעו לאן שהוא, או שהם פשוט לא מבינים מהחיים שלהם
שורפי שומן טובים נותנים את הפוש לבוא לאימון בכלל בחיטוב עם תפריט דל פחמימות ובזמן האימון אתה מרגיש הרבה יותר טוב ובמיוחד באירובי, כאילו אתה במאסה עם אנרגיה ואתה מרגיש שאתה יכול לרוץ שעתיים עוד פעם תלוי איזה שורף שומן יש טובים ויש מעפנים אבל זה מאוד מומלץ למי ואני מדגיש למי שיש לו תפריט תזונה ואימונים נכון, זאת דעתי ואני בטוח שיש כמה כאלה שייגבו אותי כי יש הבדל בעירנות בכוח ובהרגשה הכללית בין אימונים בלי תוספים,ועם. |
ובלי ללכת רחוק תסתכלו לפני שאתם מגיבים בפוסט מתחת לזה, לבנאדם שהתחיל להקפיד על תפריט ונשבר בתזונה עוד לפני שהוא דיבר על האימונים, אז בלי תוסף טוב שנותן בוסט לפני אימון אפשר לדבר בכלל ולהמשיך? זאת דוגמה רק
וזה עוד בלי הקטע המנטלי שאתה יודע שאתה משתמש בתוסף ומכניס לך לראש שזה עוזר לך ועקב כך גם זה גורם להתמיד לאורך זמן.. שהדבר הזה לפעמים יותר חשוב מההשפעה האמיתית שאולי במקרים מסויימים היא מועטה יחסית.. |
התכונה הטובה של שורפי שומן מעבר לזה, זה שהם נותנים אנרגיה מטורפת
|
נותן לך איזה 5% בדרך למטרה
את רוב העבודה אתה צריך לעשות אחרי כמה שבועות של תפריט טוב עם שילוב אירובי אפשר להעזר בו זה תלוי בסוג התוסף אילו המעוררים עדיפים לדעתי כי הם נותנים לך אנרגיה לאירובי בתקופה שאתה חלש יחסית דיי עם האפדרין זה לא כזה כמו שאתם חושבים |
ציטוט:
מה כדאי לקחת? http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=101&Page=1 http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=101&Page=1 ולכמה זמן זה מספיק? ועם זה לא עושה בעיות בריאותיות? |
בזבוז כסף.
דבר ראשון, אז מה אם זה נותן אנרגיה ? בשביל זה לשלם כל כך הרבה ? יש את הגווארנה שזה זול יותר ופצצת אנרגיה עצבנית. דבר שני, שימו לב למה תמיד כותבים לא "שורף שומן" אלא "תורם לשריפת שומן". מי שמפיץ את זה יודע שזה שטות ונזהר בכל מילה שלו אחרת היו תובעים אותו. אנשים מנסים לדחוף לנו כדורים שנותנים אנרגייה תחת השם "שורפי שומן", כי זה יותר מוכר. |
קחו גווארנה עדיף...
|
לי באופן אישי זה עזר, 2- 3 כדורים של טרמו קאטס לפני אימון..
|
זה מביא אנרגיה אז ברור שעוזר...^
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ