![]() |
על האש
אנחנו רוצים לעשות היום בערב על האש
תנו לי את כול אבל את כול ההבשרים שאפשר שהם כמה שפחות שומן ........ גם בשביל הוהורים שלי זה חשוב לי שיהיה בשר טוב ........... ומחירים שיהיה לא יקרים אמא שלי המשוגעת אזות קונה סטיק של כבש נקניות את כול החרה שיש ........ |
סטייק פרגית/שיפודי פרגית
בשר סינטה חזה עוף |
עוד אפשרויות
מה עם תחול וכבד לבבות אחי ? |
טחול^
זכור לי שבכבד יש הרבה חלבון אבל זכור לי שהוא מפוצץ בשומן לגבי השאר אני לא יודע |
חזה עוף..... נקי משומן
יש נקניקיות מחזה עוף אמיתי! עדיף כמו שאמרת כמה שפחות בשר מעובד.... נטול שומן.. תתרחק מכל הזוגלובק למינהם.... וכל הקנויים המוכנים... |
*לבבות עוף
*כבד עוף נחשב לבריא מאוד ,אבל הכולסטרול אצלו מאוד גבוה,אבל פעם ב..אתה יכול לאכול בכיף. *דגים על האש זה גם טעים |
המלצה שלי -
קח חזה עוף (אתה יודע, שניצל...), תתבל בפפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף, פלפל שחור ותבלין גריל עוף, שם על המנגל, יוצא אלוהי. בשר בלי שומן בכלל והרבה חלבון. |
ציטוט:
|
פשוט ... כמו שאמר אחד החברה...אתה לא אוכל כל יום..אחת ל...... לך לקצב... תראה את הבשר בעיניים...
ושהקצב ינקה לך אותו משומן! ותוכל להתפנק על בשר אדום..... |
חזה הודו מתאים לעל האש? למה יש לי בבית את זה..
אני רוצה רק דברים תאימים שיהיה כיף לאכול למה אמא שלי לא תוכאל משהו לא טעים אי תזרוק בפחח |
הודו בשר מאוד טוב ...
חזה הודו גם טוב -כן מתאים |
דווקא אני מעדיף (גם במנגל) חזה עוף על פני בשר אדום. אני לא מעריץ של בשר אדום.
הבחור לא חייב לקבל את ההמלצה שלי (-; |
מה זה כול האפשרויות שיש זהוא אין עודדדדדדדדדד? יש רק איזה 3-4 בשרים שאפשר לעשות על האש ...... לא חייב דל שומן 100 אחוז אבל לא מפוצץ שיהיה אפילו קצת שומן
|
ציטוט:
סטייק אנטריקוט מיושן צלעות כבש יאללה עושים על האש תאכל חופשי מי ישמע מה יקרה... |
ציטוט:
אבל בששביל אמא שלי בשביל ידע כללי אני רוצה לדעת בדרך כל עם נעשה על האש מה הכי כדאי לקנות אבל רק דבים טעמים מה שלא טעים פשוט הם לא יאוכלו עשיתי רשימה מה שאמרתם עכשיו -לבבות עוף (בטוח שאין בזה הרבה שומן? תמיד שאני מסתקל על זה אני רואה מסביב לזה לבן כזה של שומן ) -סטייק עוף -סטייק פרגיות -שיפודי פרגיות -כבד עוף מה עם טחול ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חזה הודו \ חזה עוף \ סינטה \ שייטל \ כנף העוקץ \ פילה \ פילה-מדומה \ כתף-בקר \ פרגית
תהנה יא חביבי.. |
תגיד אחי מה עם סטייק עוף וסטייק פרגית ? אפשרי אחי ?
אני חשוב בסוף לקחת לבבות ו סטייק פרגית/סטייק עוף אני רק מורידים לסיטטק עוף האלו תעור והם בלי שומן בכלל |
כבד אחי זה אחלה דבר חוץ מזה שיש לו הרבה כולסטרול
קלוריות: 151 חלבון: 24.4 שומן:5.5 פחמימות: 0.9 כולסטרול:631 ל-100 גרם |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ