![]() |
האם המחשב שלכם מותאם ל- windows vista
אתר CNET מציע בדיקה מקוונת של התאמת המחשב שלכם למערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט.
בהצלחה לכולכם :jockey: http://reviews.cnet.com/4520-3672_7-6671810.html |
הווינדווס הזה בולע זיכרון כמו מים (מינימום של גיגה זיכרון פנימי) עדיף כבר להישאר עם Xp ד בכל מקרה אני נפלתי בקטע של הזיכרון כי יש לי רק 512 מגה ואת השאר זה בקושי עבר
|
תגיד תודה,
המחשב המעפן שלי נראה לי עם היה מבחן בווינדוז סרבס פק 1 היה נכשל. תשים לב שבתוצאות הוא מחלק לך אותן לשלושה דרגות קושי. basic home user mainstream usre enthusiast |
בדיוק קניתי מחשב חדש
core 2 duo e6300 radeon x1950pro 2048 RAM 250gb harddrive התקנתי ויסטה במחשב חלש משלי והוא עבד כמו שצריך, אבל ויסטה עדיין לא מותאם למחשבים ביתיים ויש כמה באגים מעצבנים. חכו כמה חודשים. |
הא תתחדש נשמע פצצה זה עם הטכנולוגיה החדשה הזאת ליבה כפולה,
כן הכי מומלץ לחכות לגירסה הפרוצה הכי טובה של ויסטה, כל מה שמתרוצץ עכשיו עדין גדוש בבגים. |
ציטוט:
אבל אין כרגע משחק/תוכנה שתומכים ביותר מ3 ליבות ויפיקו מיותר מ 3 ליבות ביצועים משופרים. ד"א, לא קשור לגרסא פרוצה או לא.. פשוט עד שמיקרוסופט יוציאו עדכונים וחבילות תיקון, עדיף לחכות קצת.. לא קשור פרוץ או לא. |
סחטיין על המחשב נדב..וגם על הפוסטר של מאסטר אוף פאפטס
|
ציטוט:
יש לי עוד 5 מסביב לחדר חבל שלא תפסתי אותם :) אם אתה מכיר: kill em all justice for all ride the lightning ועוד 2 של הופעות חיות |
חח בטח מכיר
יש לי דגל ענקי של סלייק ושל מיידן על הקיר ואוסף בירות |
ציטוט:
אתה מנגן? |
אצלי רק בזיכרון לא עובר 768 יש לי,האמת לא צריך משהו חדש כרגע,טוב לי עם האקספי
|
ציטוט:
|
בקושי מריץ תגרסה הכי פשוטה
אבל אין מה לשדרג עכשיו |
לא נכון
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ