![]() |
קטע מוזר
התפריט שלי הוא בערך כזה:
בבוקר - לחמניה גדולה עשויה מלחם קל עם פסטרמה דלת שומן וירקות לאחר שעתיים חטיף חלבון (ככה זה שאתה בצבא) 45 דקות - שעה וחצי לפני האימון: רבע חבילת ספגטי ו-250 גרם שניצל ולאחריה מנת קריאטין (שעה לפני האימון זה יוצא) לאחר האימון סנדווביץ של לחמניה גדולה מלחם קל עם קופסת טונה במים וירקות שעתיים אחר כך 2 שניצל תירס וירקות ובערב סנדוויץ של 5 חלבוני ביצים וירקות ולאחר מכן קופסת קוטג' חצי אחוז לכאורה זה נראה אחלה של תפריט לעלייה במסה (לא?) אבל תאכלס במקום לעשות עלייה שמתי לב שאני דווקא יורד (נהייתי שחיף חבל על הזמן) העלתי קצת במאסת שריר אבל ממש מעט ולא נראה לעין (יותר נראה לעין הירידה הדרסטית במשקל) אני מתאמן AB ד"א זה יוצא כמעט אימון של שעה בכל יום. יום מנוחה אחד בשבוע (אבל לא נראה לי שפה נעוצה הבעיה. אני לא כזה קורע את התחת באימונים ויוצא עם חולצה ספוגה זיעה..) אני צריך להחליף את הקריאטין בגיינר לדעתכם? או שהתפריט עצמו פגום? או שאני סתם חסר סבלנות? אני גם צריך לדחוף באמצע הלו"ז זמן לניתוח להסרת גניקומסטיה. קצת צפוף העסק. בונוס לעוזרים:character63: אחלה של חג!!!:wiggle: |
*תאכל לחם חיטה מלאה במקום לחם קל
*תחליף את הקוטג' ל-3% שומן. *קנה אבקת חלבון וסוכר ענבים-אחרי האימון תשתה סקופ אחד של אבקת חלבון + סקופ של סוכר ענבים *את הסנדוויץ' שאתה אוכל אחרי האימון תאכל שעה אחרי השייק חלבון *תעיף את השניצל תירס כמה פסטרמה אתה שם בסנדוויץ? רבע חבילת ספגטי לפני הבישול? וסתם שתדע אין קשר בין זיעה לבין כמה קרעת את עצמך. |
ערב טוב:flowers:
הלחם זה פעם ככה פעם ככה. בעיקרון מה ששומרים לי בצד (נהייתי לקוח וי אי פי של המאפיה) אני לוקח. רבע חבילת ספגטי לפני בישול כן, ובערך כ-3 פרוסות פסטרמה בפרוסה של הבוקר. אילו דברים אפשר עוד להוסיף לתפריט אם אני מפסיק עם השניצל תירס ? (מזל שבדיוק נגמרה לי החבילה לפני פסח). ציטוט:
|
ציטוט:
רבע ספגטי לפני בישול זה משהו כמו 400 ג' אחרי בישול כמות נאה. תנסה להחליף את מה שאמרתי לך ותוסיף לסלט ירקות שאתה אוכל כפית שמן זית ובבוקר בלחמניה תמרח טחינה גולמית(1-2 כפיות) ולפני שינה עם הקופסא קוטג' תאכל 10 שקדים לא קלויים תמלא קצת את התפריט שלך בשומן איכותי . תנסה את זה ותראה אם יש התקדמות. |
מדהים כמה שינויים טכנים פה ושם יכולים להביא שינויים גדולים.
אגב לא מומלץ להוסיף לכל זה גיינר? אם כבר אנחנו בשוונג? מצד שני גם קריאטין גם אבקת חלבון וגם גיינר והעסק הופך לקטסטרופה.. החטיפי חלבון לא נותנים תחליף הולם לאבקה? ולהשאיר את העבודה עם הקריאטין? תודה :) |
ציטוט:
אם יש לך מלאי של חטיפי חלבון אז חטיף חלבון אחרי אימון מחליף את האבקה עם הסוכר ענבים רק תוודא שיש בחטיף חלבון שלך מינימום 21 ג' חלבון ומינימום 30 ג' פחמימה. |
פששש קרמינל הוצאתה לי את כל המילים מהפה...
לכותב השאלה יש לך למי להקשיב^ |
ציטוט:
|
לא איך שהוא הסביר אבל בסגנון =]
|
אכן עושה רושם שיש מה ללמוד מהבחור
תודה רבה, חג שמח ומועדים לשמחה :character63: |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא בעלייה במסה...למה לאכול לחם קל?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שיידע שמה שקרמניל אמר זה נכון !!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ