![]() |
אימונים בבוקר אפקטיבי???
אני עובד על תוכנית חיטוב AB והבעיה העיקרית שלי היא שאני יכול להתאמן רק בבוקר (ברוב הגדול של המיקרים) כי אני עובד בדרך כלל מ11 בבוקר עד 11 בלילה כמעט כל יום... כך שאני קם ב8 וחצי ומתחיל את האימון ב9, האם זה אפקטיבי?? כי הבנתי מכתבה שקראתי פה באתר שהגוף בשעות האלה לא שורף הרבה שומן אלא בשעות הערב???? מה גם שאין לי זמן לארוחת בוקר ולארוחה לפני אימון.... אני לא יודע מה לעשות .... :unsure:
|
קודם ב8 דפוק שייק חלבון עם ש"ש, תתאמן ב9 עד 10-10 וחצי, תאכל איזה משהו וסע לעבוד
|
ציטוט:
|
שבולת שועל
|
ציטוט:
|
אני בשישי שבת קם ב9 דופק תדייסת ש"ש וב11:30-12:00 מתחיל אימון ^^
|
ציטוט:
|
יש גם אנשים שיגידו לך שעוגת גבינה זה מגעיל, אז מה?
תעשה את זה שיהיה לך טעים. |
ציטוט:
עכשיו תן טיפים להכנה (בבקשה). |
תחמם בסיר עם 2 סוכרזית, חצי כוס מים, כוס חלב 1% וחצי סקופ חלבון עד שזה נעשה סמיך מאוד ( חשוב לערבב כל כמה זמן ) ואחרי זה תפזר קינמון למעלה - אתה יכול לזרוק גם צימוקים או פירות יבשים אחרים לפי כמות ( אני שם כף צימוקים או חמוציות )
הארוחה שאני הכי אוהב לאכול כל יום. |
ציטוט:
אגב חצי כוס מים על כמה ש"ש? |
אה כן שכחתי לומר, 80-100ג' ש"ש יוצא בן :):):):), אם פחות אז גם כמובן שפחות מים ופחות חלב.
תאמין לי זה חלום של אוכל אני תמיד מלקק ת'קערה אחרי זה ומתפלל שיגיע כבר מחר בבוקר. כמובן שתשים קודם את החלב והמים והסוכרזית, תערבב קצת ואז תשפוך ש"ש ותדליק ת'אש בכיריים... אל תחמם תחלב והמים לפני שאתה שם ש"ש :) |
אין ספק השאימון בשעות הערב יותר יעיל אבל אם אין לך אפשרות זה לא מזיק אימון בוקר,
.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בכיף
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ