ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אברהם גרנט התותח (https://israelbody.com/showthread.php?t=33205)

eminemfan 19-04-08 03:27

אברהם גרנט התותח

תגידו מה שתגידו-הוא 2 נק' ממנצ'סטר במאבק האליפות ובחצי גמר ליגת האלופות-עכשיו הוא מאלף את העיתונות-
http://one.co.il/Article/114411.html

look 19-04-08 08:38

התקשורת בני זונות טחנו אותו על ימין ועל שמאל ועכשיו אחרי שהוא הראה מה יש לו הם באים ללקק לו ת'ביצים.. שרמוטות..

אברהם באמת תותח על !

YOYO 19-04-08 10:26

חחחחחחחחחח אהבתי

The Sun 19-04-08 10:27

חבל שרפא וסטיבי ג'י שולחים אותו הביתה בקרוב

Natanz 19-04-08 10:51

תותח

*DAVID* 19-04-08 12:07

הוא הומו קומבינטור ומאמן גרוע אני זוכר מישו מהפורום אמר שצריך לחזק אותו ולהגיד שהוא טוב וזה כי הוא מי שלנו
ומה הבן :):):):) הזה עושה לבן חיים??.....
מייבש אותו ביציע איזה מין דבר זה עם מאמן כמו מוריניו הביא את בן חיים ומאמן כמו גרנט אומר שאין לו מקום אז זה אומר משו על גרנט מישו בכלל זוכר את בן חיים?
זה אפס מסריח הגרנט הזה יש לו את סגל השחקנים אחד הטובים בעולם וכל ההצלחות זה בזכות השחקנים
וכל הפסד זה בגללו!!!

Ori-Silver 19-04-08 13:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *DAVID*
הוא הומו קומבינטור ומאמן גרוע אני זוכר מישו מהפורום אמר שצריך לחזק אותו ולהגיד שהוא טוב וזה כי הוא מי שלנו
מייבש אותו ביציע איזה מין דבר זה עם מאמן כמו מוריניו הביא את בן חיים ומאמן כמו גרנט אומר שאין לו מקום אז זה אומר משו על גרנט מישו בכלל זוכר את בן חיים?
זה אפס מסריח הגרנט הזה יש לו את סגל השחקנים אחד הטובים בעולם וכל ההצלחות זה בזכות השחקנים
וכל הפסד זה בגללו!!!

בן חיים לא משחק ובצדק,הוא היה טוב בבולטון ועכשיו בצ'לסי הוא קיבל מספיק הזדמנויות מצד מוריניו וגרנט,ופישל לא מעט פעמים.

VoRteX 19-04-08 13:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *DAVID*
וכל הפסד זה בגללו!!!

בן חיים, כמו בן סהר, הוא שחקן שניפחו את יכולותיו וכשרונותיו מעל ומעבר (בשפה האנגלית אפשר להגיד שהוא פשוט Overated בישראל).
מוריניו הביא את בן סהר לצ'לסי, על מנת שיהווה את התחליף האחרון במקרה ששני בלמים פצועים.
לצ'לסי יש את ריקארדו קראבליו שהוא בלם מנוסה וטוב(בלם נבחרת פורטוגל), ג'ון טרי שנחשב בפי רבים כבלם הטוב ביותר כרגע בכדורגל האירופי(בלם נבחרת אנגליה וקפטן צ'לסי), ואלקס - בלם נבחרת ברזיל בעל משחק ראש משובח וכח פיזי עצום.
כל הבלמים שציינתי יותר טובים מבן חיים. חד וחלק. אין סיבה שהוא ישחק, במיוחד אחרי התצוגות הזוועתיות שלו.

Cortex 19-04-08 13:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david*
וכל הפסד זה בגללו!!!

תפסיק לבלבל תשכל ..
דבר ראשון הוא עשה עם צ'לסי מה שאף מאמן לא עשה
ודבר שני במקום מי הוא ישים בן חיים ... ? הוא פישל לא מעט פעמים בקבוצה

פינגווין 19-04-08 14:02

2 נקודות? למנצ'סטר משחק חסר זה אחד...
שתיים אני שונא תמשחקים של צ'לסי ולא מעניין מי מאמן אותם בכלל
כל משחק נגמר ב 1:0 מעפן

*DAVID* 19-04-08 14:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
2 נקודות? למנצ'סטר משחק חסר זה אחד...
שתיים אני שונא תמשחקים של צ'לסי ולא מעניין מי מאמן אותם בכלל
כל משחק נגמר ב 1:0 מעפן

זה בגלל המאמן המשחק שלהם לא אטרקטיבי

///Efi/// 19-04-08 14:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cortex
תפסיק לבלבל תשכל ..
דבר ראשון הוא עשה עם צ'לסי מה שאף מאמן לא עשה

זה צ'לסי אחי, לא צריך להיות מאמן ברמה כדי לקחת אם צ'לסי את הליגה אנגלית או את ליגת האלופות... כל מאמן שהיה מאמן את צ'לסי היה מגיע לחצי גמר ואני מוכן לחתום לך על זה

Exhibit 19-04-08 17:11

צ'לסי אולי במירוץ אחר תואר האליפות וליגת האלופות, אבל כמו שאמרו פה היא תמיד מסיימת משחקים ב1-0 מסריח ומעפן.
לעומתם, מנצ'סטר יונייטד פשוט מחסלים כל קבוצה ב3-4 אפס כל משחק בכיף.
כל משחק שלהם כיף לצפות, תמיד מחפשים עוד ועוד, וההוכחה הכי גדולה לכך היא התבוסה של רומא למנצ'סטר, 7-1 בליגת האלופות.
צ'לסי לעומת זאת מחפשת 1-0 קטן ומסתגרת..
זה כל כך משעמם, שגם אם צ'לסי תיקח איזה תואר השנה לא יעריכו את זה.
אני מאמין שגרנט יעוף בסוף שנה בכל מקרה, אבל שמעו, הוא פתח לעצמו הרבה אופציות להמשך.
אין לו על מה להצטער או להתבייש :)

פינגווין 19-04-08 17:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Exhibit
צ'לסי אולי במירוץ אחר תואר האליפות וליגת האלופות, אבל כמו שאמרו פה היא תמיד מסיימת משחקים ב1-0 מסריח ומעפן.
לעומתם, מנצ'סטר יונייטד פשוט מחסלים כל קבוצה ב3-4 אפס כל משחק בכיף.
כל משחק שלהם כיף לצפות, תמיד מחפשים עוד ועוד, וההוכחה הכי גדולה לכך היא התבוסה של רומא למנצ'סטר, 7-1 בליגת האלופות.
צ'לסי לעומת זאת מחפשת 1-0 קטן ומסתגרת..
זה כל כך משעמם, שגם אם צ'לסי תיקח איזה תואר השנה לא יעריכו את זה.
אני מאמין שגרנט יעוף בסוף שנה בכל מקרה, אבל שמעו, הוא פתח לעצמו הרבה אופציות להמשך.
אין לו על מה להצטער או להתבייש :)

הוא לא יעוף משם, הוא בא בקומבינה, וככה הוא גם ישאר שם לפחות לשנה הבאה

DMX 19-04-08 17:17

בונא אנשים לא יודעים להעריך..אברהם גרנט הגיע לצ'לסי שפתחה את העונה לא טוב [מוריניו]. ועם סגל שחקנים זר הוא הצליח בזריזות להשים את צ'לסי על המפה בכל המפעלים וזה בכלל אבל בכלל לא משנה אם זה 1-0 או 4-0. בכללי, רק אחרי הצלחתו של גרנט גיליתי את כמות צרי העין במדינה שלנו..זה לא טוב, תפרגנו.

פינגווין 19-04-08 17:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dmx
בונא אנשים לא יודעים להעריך..אברהם גרנט הגיע לצ'לסי שפתחה את העונה לא טוב [מוריניו]. ועם סגל שחקנים זר הוא הצליח בזריזות להשים את צ'לסי על המפה בכל המפעלים וזה בכלל אבל בכלל לא משנה אם זה 1-0 או 4-0. בכללי, רק אחרי הצלחתו של גרנט גיליתי את כמות צרי העין במדינה שלנו..זה לא טוב, תפרגנו.

מה יש לפרגן הקבוצה משחקת כדורגל מעפן, לפרגן על זה שהוא אחד משלנו?
בכיף שיהיה לו בצ'לסי הגיע רחוק והכל
אבל צ'לסי משחקת כדורגל מגעיל, אני יכול להרדם במשחק שלהם, למרות שאהבה שלי לכדורגל גדולה

Nicolas 19-04-08 18:41

כל הכבוד לגרנט ולצ'לסי אבל השנה הם לא היקחו לא אלופות ולא ליגה, חבל ( אני אומר את זה בתור אוהד צ'לסי)

יש סיכוי לא קטן להגיעה לגמר אבל לא לנצח שם

VoRteX 19-04-08 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nicolas
כל הכבוד לגרנט ולצ'לסי אבל השנה הם לא היקחו לא אלופות ולא ליגה, חבל ( אני אומר את זה בתור אוהד צ'לסי)

דווקא עכשיו אתה אומר את זה... 1:0 לבלקבורן על מנצ'סטר יונייטד.
אם צ'לסי תנצח את כל המשחקים שלה, מעכשיו ועד סוף העונה, היא תהיה גם אלופה וגם מחזיקת ליגת האלופות - הכל תלוי בהם.

Nicolas 19-04-08 21:14

1:1 מנצסטר בלקבורן

כמו תמיד בדקה ה-90 טבז

*DAVID* 19-04-08 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nicolas
1:1 מנצסטר בלקבורן

כמו תמיד בדקה ה-90 טבז

הקבוצה הכי שנואה עליי
פוקסיונריםםםם אחושרמוטה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ