![]() |
[שאלה]אחרי שקיבלתי את הsirious mass
אני רוצה לדעת כמה פעמים ביום יש ליצרוך אותה וכל פעם כמה כפות הגשה צריך לשים וכמה כוסות מים ?
כנ"ל ביום בלי אימון תתודה מראש |
הכל תלוי בתפריט שלך. תשלב אותו פנימה.
עם כמה מים ? אמור להיות כתוב על האריזה. |
מים תלוי איך אתה אוהב... 300מל 500 מל 1ליטר?!
אתה צריך לשלב לפי התפריט.. |
ציטוט:
בניים תפוח ואגס או פרי אחר צהריים 200 גרם חזה עוף ו3 פרוסות לחם קל וסלט ירוק בניים יוגורט 0 אחוז ארוחת ערב סלט טונה על סלט רגיל ושתי פרוסות לחם מלא ו125 גבינה לבנה זאת תפריט עלייה במסת השריר מתי אני צריך לשלב את הסיריוס מאסס |
חחחחחחחח עם התפריט הזה ת'תצטרך 4 מנות ביום.. תסדר תפריט נורמלי..
|
תבנה לעצמך תפריט בעל ערכים קלוריים רצויים, תבנה לעצמך ארוחות מסודרות ובהמשך תכניס כמות רצוייה של קלוריות שתבא מהסיריוס מאס
|
אמורים להגיד לך מאיפה שקנית..
|
ציטוט:
כמה אתה שוקל ? |
ציטוט:
וזה באמת היה תפריט החיטוב שלי הינה זה תפריט המסה שלי בוקר 8 כפות קוואקר 2 יוגורט בננה שייק לעלייה במסה סיריוס מאסס בבצפר סנדויצים וזה בצהריים 4 ככה 2 כוסות אורז מלא ופסטה 150 גרם בשר וסלט לפני האימון שייק לעלייה במסה סיריוס מאסס ובננה אחרי האימון 3 ביצים קופסת טונה 3 פרוסות לחם חצי גביע גבינה וסלט זה מספיק? |
לפני אימון שייק???!!!תמחוק את זה! שים פרי או 2
ואחריי איממון תאכל תשתה מיידית את השייק ואז אחריי כ-45 דקות תאכל את הארוחה שלך ותוסיף ארוחה ללילה לפני שינה עוד שייק זה תפריט נורמלי הייתי מוסיף בבצפר שומן איכותי כדון:אגוזים ... |
ציטוט:
להוריד לפני האימון ולהוסיף בלילה זה יוצא לי 6 כפות הגשה ביום זה לא מוגזם? זה גם עושה בחילה כמה שוקו אני יכול?! |
נווו פרי או 2 אםתיקח גיינר לפני אימון עזוב את ההרגשה הלא נוחה והכבדה עליך
הגוף לא יוכל להתאמץ באימון בגלל שרוב הדם בגוף בקיבה כי הגוף מעכל אותו... |
חח זה לא מוגזם,אולי אני ילד אבל הכל זאת אני דיי מבין
6כפות הגשה זה לא מוגזם והתפריט שלך נראה כמו תפריט של חיטוב זה למה אתה צריך כל כך הרבה... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ