![]() |
Strident הלהקה שלי
לכל מי שאוהב מטאל תשמעו את הלהקה שלי ותגידו מה דעתכם
אנחנו מנגנים תראש מטאל,אני הבסיסט http://profile.myspace.com/index.cfm...ndid=233040692 |
יש בסיס טוב צריך טיפה לחדד אותכם
נשמעים אחלה |
באיזה שפה הוא שר??
|
אחי,כהנא צדק?
|
פיש... אחלה לגמרי
בני כמה אתם? |
יפה מאוד!
בהצלחה שיהיה לכם חברים! |
תודה לכל המגיבים
הגיל הממוצע הוא 18,הגיטריסט הראשי עוד מאט בן 22 הוא שר בשפה אנגלית עם מבטא רוסי חזק חחח אחי,כהנא צדק! אבל מה הקשר לפה? |
אממ משום מה השירים במייספייס לא עובדים לי אבל לפי מה שאני רואה זה שאחד מהגיטריסטים בן 10 (?!)
ולגיטריסט יש סקוויר, ולא רק שזה סקוויר אתם מנגנים עוד טראש מטאל לא נראה לי ממש שזה שילוב טוב תשים לב לזה |
הגיטריסט שנראה לך בן 10 הוא בן 16 עוד מאט :):):):)
ואחי אל תסתכל על הגיטרות שלנו,תשמע את המוזיקה אמנם בהקלטה האיכות לא משהו אבל בהופעות אני מבטיח לך שזה נשמע טוב... דרך אגב, על הסקוואיר מותקנים פיקאפים של דימרצ' ולכן הגיטרה יותר טובה מסקוויר רגילה אני מנגן על אחד הדגמים הזולים של איבנז ואני מאד מרוצה מהגיטרה תכלס זה יותר תלוי בנגן ולא בכלי... |
כן אני יודע לא אמרתי משהו על המוזיקה, אפילו לא שמעתי כי לא עובד לי משום מה
אבל סתם מהנסיון של עם סקוויר אני מכיר את הסאונד אבל אם אתה אומר שנשמע טוב אז סבבה וכן אני מכיר את הדגם של האיבנז שלך דווקא היא ממש אחלה לחבר שלי יש אחת כזאת היא סבבה לגמרי |
טראש אולד סקול רציני.
כל הכבוד שמצטרפת עוד להקת מטאל ישראלית. אגב איפה יוצא לכם להופיע? ועם איזה להקות אתם מופיעים? |
נחמד, שיהיה לכם בהצלחה Reb9ta
|
עד עכשיו יצא לנו להופיע פה ושם קצת...
אתמול יצא לנו להופיע במקיף... הופענו עם להקות כמו Desert ועוד כמה כאלה יש מצב בקרוב נופיע בתל אביב וחיפה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ