ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   חחחחחחחח די די אני נשפך פה אוהדי ביתר (https://israelbody.com/showthread.php?t=32964)

imported_NIR_B 13-04-08 22:28

חחחחחחחח די די אני נשפך פה אוהדי ביתר

חחחחחחחחחחחחח די די אינ נשפך פה באמשלי אך לקחו מישהו על עלוקה ואז הוא ראה שמצלמים אותו הוא קפץ מהעלוקה ונתן לצלם נעל בראש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נפלתי מהמיטה מרוב צחוק

איזה אוהדים סטלנים באמשלי נכנסו ל 2 דקות ויצאו חחחחחחחחחחחחחחחח די די 10 דקות כאלה מצחיקות באלוהים

נראה אם יחדשו תמשחק

Dino Psaras 13-04-08 22:29

חחחחחחחחחחחח קרע אותי הקטע עם הצלם

ואיזה אידיוטים האוהדים של בית"ר יכולים להיות? הם ידעו שזה מה שיהיה

rogbi1234 13-04-08 22:31

אני חייב לראות תקטע הזה, איך אני עושה את זה?

Yoshi-Moto 13-04-08 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rogbi1234
אני חייב לראות תקטע הזה, איך אני עושה את זה?

חדשות הספורט ב5+, כל הלילה יש שידורים חוזרים.

eminemfan 13-04-08 22:56

4 דקותלא יכלו לחכות?! אוהדי ביתר יורים לעצמם ברגל כל פעם מחדש.
ודרך אגב גם אם הקהל פרץ לפי החוקה ניתן לחדש את המשחק-יש תקדים לזה המשחק אליפות של הפועל חיפה נגד מכבי תל אביב ב-98-99 והמשחק אליפות של מכבי תל אביב בבאר שבע ועוד ' ועוד'

Gootche 13-04-08 22:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras
חחחחחחחחחחחח קרע אותי הקטע עם הצלם

ואיזה אידיוטים האוהדים של בית"ר יכולים להיות? הם ידעו שזה מה שיהיה

שטויות אלי לוזון כלב ולא משנה מה יהיה הוא כלב

Yoshi-Moto 13-04-08 23:00

איך אבא שלי התעצבן, אוהד בני יהודה, עכשיו נתניה קיבלה 3 נקודות

Dino Psaras 13-04-08 23:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gootche
שטויות אלי לוזון כלב ולא משנה מה יהיה הוא כלב

מה הקשר? אוהדי בית"ר פשוט אידיוטים

Gootche 13-04-08 23:04

ציטוט:

מה הקשר? אוהדי בית"ר פשוט אידיוטים

ככה כי הוא כלב. הוא יתן טכני להרצליה כי הוא כלב.
אוהדי ביתר לא אידיוטים הם פשוט יודעים להנות ואסף שקד יודע לארגן אז תפרגנו!

eminemfan 13-04-08 23:06

כואב הלב על בני יהודה תאמת הרצליה החארות האלה-אמרו להם בואו תעלו למגרש שיימן אמר להם לא לכו הביתה כי הוא יודע שהוא יקבל טכני.

Dino Psaras 13-04-08 23:07

ציטוט:

ככה כי הוא כלב. הוא יתן טכני להרצליה כי הוא כלב.
אוהדי ביתר לא אידיוטים הם פשוט יודעים להנות ואסף שקד יודע לארגן אז תפרגנו!

חח מה אכפת לי אחי אין לי מושג מה הולך בליגה הזאת. פשוט לפוצץ ככה חגיגות אליפות בשביל 3 דקות שלא יכולים לחכות בסבלנות...אידיוטי לגמרי אחי

Dino Psaras 13-04-08 23:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
כואב הלב על בני יהודה תאמת הרצליה החארות האלה-אמרו להם בואו תעלו למגרש שיימן אמר להם לא לכו הביתה כי הוא יודע שהוא יקבל טכני.

אני לא הייתי עולה למגרש כשמסביבי יש 15 אלף ערסים ירושלמים

eminemfan 13-04-08 23:09

אוהדי ביתר הם אידיוטים-אתם יודעים שאסור לפרוץ למגרש לפני הסוף-תחכו 4 דקות!!!!!!!! ואז תחגגו עם השחקנים ובכיכר ספרא-ואבי לוזון לא קשור בכלל-ועדת המשמעת של ההתאחדות שזה כמה זקנים יחליטו מה יקרה
דרך אגב בעולם יש תקדימים למשחק חוזר של כמה דקות-ריאל מדריד למי שזוכר-אז זה מה שנראה לי שיקרה כי להתאחדות אין עצבים עכשיו להכנס לפינה מול ביתר ומבחינה ספורטיבית לא מגיע להרצליה עם ה9 אוהדים שלה 3 נקודות

eminemfan 13-04-08 23:11

ציטוט:

אני לא הייתי עולה למגרש כשמסביבי יש 15 אלף ערסים ירושלמים

במשחק של מכבי תל אביב ב-94-95 הקהל של מכבי איזה 10 אלפים פרצו למגרש לפני הסוף-אמרו להם צאו החוצה נחדש תמשחק וישחקו את הדקות שנשארו-אותו דבר קרה במשחק האליפות של הפועל חיפה

Yoshi-Moto 13-04-08 23:11

ציטוט:

ככה כי הוא כלב. הוא יתן טכני להרצליה כי הוא כלב.אוהדי ביתר לא אידיוטים הם פשוט יודעים להנות ואסף שקד יודע לארגן אז תפרגנו!

ככה החוק אומר.
מה אתה מצפה שהוא יעשה? יחדש משחק כי האוהדים של בית"ר הם חוליגנים?

Dino Psaras 13-04-08 23:12

ציטוט:

דרך אגב בעולם יש תקדימים למשחק חוזר של כמה דקות-ריאל מדריד למי שזוכר-אז זה מה

איך אפשר לשכוח. בעונת 2004/2005. המשחק נגד ריאל סוסיאדד פוצץ בשל הרתעה על פצצה שהמחתרת הבאסקית הטמינה בסנטיאגו ברנבאו. המשחק הופסק בדקה ה-85' וחודש כמה שבועות לאחר מכן לחמש דקות. בחמש דקות האלו, רונאלדו סחט פנדל וזידאן שלח אותו פנימה..

Dino Psaras 13-04-08 23:13

ציטוט:

במשחק של מכבי תל אביב ב-94-95 הקהל של מכבי איזה 10 אלפים פרצו למגרש לפני הסוף-אמרו להם צאו החוצה נחדש תמשחק וישחקו את הדקות שנשארו-אותו דבר קרה במשחק האליפות של הפועל חיפה

נו הקהל של בית"ר לא יצא החוצה.

Gootche 13-04-08 23:14

ציטוט:

חח מה אכפת לי אחי אין לי מושג מה הולך בליגה הזאת. פשוט לפוצץ ככה חגיגות אליפות בשביל 3 דקות שלא יכולים לחכות בסבלנות...אידיוטי לגמרי אחי

דוגרי גם אני אין לי מושג מה הולך שם אבל אחת עשרה בלילה אז בוא נתווכח!

Yoshi-Moto- מה זה מה האני מצפה? למה להרצליה הקקות האלה לא היה כבוד לעלות ל-4 דקות? מה קרה? פחדו לקבל עוד גול או שפחדו לקבל נעל מהאוהדים? אם המצב היה הפוך בחיוכים הם היו עולים למעלה

eminemfan 13-04-08 23:14

ציטוט:

איך אפשר לשכוח. בעונת 2004/2005. המשחק נגד ריאל סוסיאדד פוצץ בשל הרתעה על פצצה שהמחתרת הבאסקית הטמינה בסנטיאגו ברנבאו. המשחק הופסק בדקה ה-85' וחודש כמה שבועות לאחר מכן לחמש דקות. בחמש דקות האלו, רונאלדו סחט פנדל וזידאן שלח אותו פנימה..

זוכר אחי זוכר חחח.
תכלס מה שמעצבן-עזבו כבר פרצו עשו תנזק אבל אפשר לתקן-אם הרצליה היו מובילים הם היו עולים בראס בן אמו היו עולים שיימן הנחש הזה ברח מהאיצטדיון-פשוט כואב על בני יהודה זה מרתיח אותי.

eminemfan 13-04-08 23:16

ציטוט:

נו הקהל של בית"ר לא יצא החוצה.

יצא!מתחום הקווים וזה מספיק-ככה גם היה במשחקי אליפות של הפועל חיפה ומכבי תל אביב-שיחקו איזה 7 דקות יפה מאוד כשהאודים על הקווים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ