![]() |
ערכים תזונתיים מופרכים
לא מזמן קניתי לחם שחור שאלו הם הערכים התזונתיים שלו:
חלבון: 5.9 פחמימות: 48.3 שומן: 0.8 קלוריות: 167 wtf?! איך בהתחשב בערך התזונתי יש שם 167 קלוריות?! 5.9x4=23.6 48.3x4=193.2 0.8x9=7.2 מה זה כול להיות לדעתכם? האם להאמין לכמויות החלבון, הפחמימות והשומן, או לקלוריות? כי משהו פה מסריח. הסבר הגיוני יעזור, תודה לעונים. |
משהו באמת מסריח.
אם היה בלחם 14 גרם סיבים אז זה היה די הגיוני... למרות שלסיבים כן יש ערך קלורי, אבל רוב יצרני המזון מתעלמים |
מסקנות? עוד תשובות? אם הערכים של השומן, החלבון והפחמימות לא היו נכונים, הם לא היו מדייקים כל כך לדעתי...
איך לחשב את הקלוריות בתפריט? לפי זה שיש 48 גרם פחמימות או 167 קלוריות? |
לכן אני לא קונה לחם שחור מאיזה מאפייה לא ידועה אלא רק מחברות ידועות כמו לחם עינן שהוא מספר אחד אצלי כי יש הרבה מאפיות שמכניסות קמח לבן ואין בכלל את אותה כמות קלוריות וסיבים כמו שהם כותבים
|
אז מה המסקנות?
|
ציטוט:
|
לא, כאילו מה המסקנה לגבי הערך הקלורי שלו?!
|
ציטוט:
|
אז יעני הכמויות של הפחמימות, החלבון והשומן הן נכונות פחות או יותר? לדעתי כן, כי אחרת הם לא היו מדייקים ככה. לדעתי בקלוריות הם חפרו, בין השאר אולי בשביל פנאטים של אוכל דל קלוריות חחח...
|
של איזה חברה הלחם?
ד"א, תיקנת את המחשב? |
לא יודע, אני אצל מישה... אבל מה דעתך על המסקנות שלי?
איזה חבר של וואז'ה הזה בא מחר על הבוקר לתקן את המחשב... |
בעיקרון, כמות בפחמימות נראית הגיונית אבל בלחם שחור אם אני לא טועה אמורות להיות פחות פחמימות מאשר בלחם לבן ובלחם לבן יש איזה 35 פחמימות אז לא יודע.
|
בלחם לבן מלא יש יותר מ - 50 גרם.
|
בטח זה איזה לחם שיפון עם ערכים מופרכים רוסי
:\ לא חסר חפרים |
פעם קניתי איזה חומוס שהיה כתוב עליו 30 גרם שומן, 12 גרם חלבון, 10 גרם פחמימה ו160 קלוריות ל100 גרם של איזה חברה לא מוכרת...
בכל מקרה זה קורה הרבה אני תמיד בודק אותם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ולמה אם זה לחם רוסי זה חייב להיות משהו דפוק? אפשר לחשוב שברוסיה עצמה כולם שם רק עסוקים בלזייף נתונים...
|
אם זה ממש חשוב לך יש טלפון של החברה על הלחם תקשר לשם ותבקש פרטים מדויקים..
ד.א איזה חברה זו? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ