ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מה דעתכם על התוכנית Fbw הזאת? (https://israelbody.com/showthread.php?t=32915)

EyalHa 13-04-08 14:18

מה דעתכם על התוכנית Fbw הזאת?

סקוואט 4x8
בנצ' פרס 4x8
לחיצת כתפיים 4x8
מקבילים 2x10 בתוספת משקל
מתח 4x8
כפיפת ידיים 2x10
בטן 3x15

התוכנית תתבצע 3 פעמים בשבוע..

tomerA 13-04-08 14:47

אתה די מזיין את הכתפיים באימון כזה מקבילים+בנץ'+לחיצת כתפיים.
הייתי מוותר על המקבילים ועושה 2 סטים לכתפיים.
או שתעבוד בסגנון של Aba כמו שאני עושה.

A: -כבד
סקוואט 5x12-6
בנט אובר 3x8
פולי עליון 3x8
בנץ' 5x12-6

B: -בינוני
דדליפט 4x12-6
תאומים 10x2
בנט אובר 3x8 - משקלים קלים.
מליטרי פרס 4x8

ואז שוב פעם A רק "קל" זאת אומרת סקוואט קל, כי עבדנו כול השבוע רגליים עצים אז מורידים במשקלים. אבל שאר השרירים עצימות גבוהה.
העיקרון הוא שעל כול שריר עובדים פעמיים בשבוע כבד-בינוני ופעם אחת קל או בכלל לא.
אתה גם יכול להכניס דברים קטנים שבא לך כמו כפיפות מרפקים וכאלה אבל לא יותר מידי כי זה אימון עם תדירות גבוהה. נגיד לאימון B תכניס כפיפות מרפקים, אני הכנסתי תאומים אבל אתה יכול לבחור איזה תרגיל שבא לך. גם בתרגילים לגב אתה יכול לבחור מה שבא לך.

dabi 13-04-08 14:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA

סקוואט 5x12-6
בנט אובר 3x8
פולי עליון 3x8
בנץ' 5x12-6

דדליפט 4x12-6
תאומים 10x2
מליטרי פרס 4x8

ואז שוב פעם A רק "קל" זאת אומרת סקוואט קל, כי עבדנו כול השבוע רגליים עצים אז מורידים במשקלים. אבל שאר השרירים עצימות גבוהה.
אתה גם יכול להכניס דברים קטנים שבא לך כמו כפיפות מרפקים וכאלה אבל לא יותר מידי כי זה אימון עם תדירות גבוהה. נגיד לאימון B תכניס כפיפות מרפקים, אני הכנסתי תאומים אבל אתה יכול לבחור איזה תרגיל שבא לך. גם בתרגילים לגב אתה יכול לבחור מה שבא לך.

מדובר פה בחדר כושר?

tomerA 13-04-08 14:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dabi
מדובר פה בחדר כושר?

לא, מדובר בפילים ורודים.
במה נראה לך מדובר!?

EyalHa 13-04-08 15:17

ציטוט:

סקוואט 5x12-6
בנט אובר 3x8
פולי עליון 3x8
בנץ' 5x12-6

דדליפט 4x12-6
תאומים 10x2
מליטרי פרס 4x8

נשמע אחלה תוכנית.. קצת בעייתי בשבילי כי אני לא עושה דדליפט ומילטרי פרס (לא מרגיש בנוח בדדליפט עם הברכיים הממלא דפוקות שלי)
לגבי התוכנית שלי, במידה ואני אוותר על מקבילים ואעשה שני סטים לכתפיים, זה לא עבודה מעטה מדי לכתפיים?

tomerA 13-04-08 15:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי EyalHa
נשמע אחלה תוכנית.. קצת בעייתי בשבילי כי אני לא עושה דדליפט ומילטרי פרס (לא מרגיש בנוח בדדליפט עם הברכיים הממלא דפוקות שלי)
לגבי התוכנית שלי, במידה ואני אוותר על מקבילים ואעשה שני סטים לכתפיים, זה לא עבודה מעטה מדי לכתפיים?

לא ממש כי הכתפיים עובדות חזק מאד בבנץ'. סתם לידע כללי מרבית הפציעות בכתפיים קורות בזמן הבנץ' או מהבנץ' ולא מלחיצות כתפיים ודברים כאלה.
עכשיו לא רק שיש לך את בנץ' יש לך גם את הלחיצת כתפיים אם אתה ממש רוצה אתה יכול לעשות גם 3 סטים לכתפיים.

שייקה 13-04-08 16:42

אם אתה יותר בקטע הזה אז אני הייתי הולך על 5x5 לא ככה ?

shment 13-04-08 18:03

ציטוט:

לא ממש כי הכתפיים עובדות חזק מאד בבנץ'. סתם לידע כללי מרבית הפציעות בכתפיים קורות בזמן הבנץ' או מהבנץ' ולא מלחיצות כתפיים ודברים כאלה.
עכשיו לא רק שיש לך את בנץ' יש לך גם את הלחיצת כתפיים אם אתה ממש רוצה אתה יכול לעשות גם 3 סטים לכתפיים.

קודם כל באמת יש הרבה עבודה בכתפיים אבל לפי דעתי הפציעות בכתף כתוצאה מלחיצת חזה נגרמות בגלל הרוטציה בכתף לא?

tomerA 13-04-08 18:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shment
קודם כל באמת יש הרבה עבודה בכתפיים אבל לפי דעתי הפציעות בכתף כתוצאה מלחיצת חזה נגרמות בגלל הרוטציה בכתף לא?

יכול להיות אבל לפי דעתי בגלל עומס גדול מאד על כתף עקב משקלי העבודה הגבוהים בבנץ'.

trx--->sus 13-04-08 18:15

ציטוט:

לא, מדובר בפילים ורודים.
במה נראה לך מדובר!?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ