![]() |
איך הצמפיון תות (אבקת החלבון)
לקחתי כבר קרם עוגיות שהיה בסט אבל די נמאס ממנו
ועכשיו אני עם בננה שדי צולע... מה אתם אומרים על תות? |
ציטוט:
גם אני מעוניין לדעת איך התות מטעמי חיסכון ( יש שק של תות... יותר חלבון פחות כסף :E ) |
לפי ביקורות תות ממש כמו תות שדה טרי.
|
אז שווה לקנות?
|
ציטוט:
|
זוסקה אם אתה קונה תגיד לי איך זה.. אני רוצה לדעת אם שווה לשים ת600 שקל על השק..
|
לא משהו אלא אם כן אתה:
http://www.israelbody.com/showthread...554#post671554 |
ציטוט:
|
אה כן התכוונתי לשק תות של אופטימום.. בטח הטעם זהה אבל.
|
ציטוט:
|
ישלי תתות אחי חייב לציין אחד הדברים הטעימיםםםםםםם תיקח בלי לחשוב פעמים ביכלל
|
תות של צ'מפיון טעים מאוד , גמרתי שתי אריזות :)
עם חלב הרבה יותר טעים ממים . |
ברור ^
אין לי מושג אני מפחד סתם לבזבז כסף על אבקה חדשה בטעם לא מוכר אני הייתי הולך על מה שמוכר ואהבתה אותו |
^
תחליף חתימה. |
:|
בננה צולע ? בננה זה הטעם הכי טעם שיש לצמפיון... יותר נכון זה הבננה הכי טעימה מכל החברות...(בננה של צמפיון כמובן) אבל בלי קשר אומרים שתות מאוד טעים אבל לדעתי זה טעם שנמאס אחרי כמה זמן... אני מתכוון ללכת על הקרם עוגיות כנראה נשמע פצצה... |
^
אם בסוף אני יצליח להגיע ל-465 פחמימות מאוכל ובסוף אני לא יצטרך לקנות סיריוס מסס (חחחח) אז אני גם יקנה קרם עוגיות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
קבל מה אני אוכל חחח בצל חסה עגבנייה 3מלפפונים 800גרם אורז 300גרם ש''ש לא מבושל 2תפוחים רק 388פחמימות :( :( צריך עוד 90 ולא יודע מאיפה לדחוף :laughing: |
זה מלא יא דפוק אני אוכל ביום פחמימות:
110ג' ש"ש 150-170 ג' אורז 4 פרוסות לחם חיטה מלא כף צימוקים 2 עגבניות חצי בצל 2 גמבות מלפפון 100ג' כרוב וביום אימון סקופ סוכר ענבים... אני שוקל יותר ממך ויותר גבוה ממך ויותר גדול ממך למה אתה צריך כ"כ הרבה פחמימות?? |
ציטוט:
3K קלוריות שמחולקים 60גרם שומן 465פחמימה 150חלבון ולפי מחשבון תזונה כלשהוא הראה לי שיש רק 388פחמימה,כנראה בגלל בישול של הש''ש (זה מוריד את הערכים) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ