![]() |
מכבי - ברצלונה : משחק ההכרעה לפיינל 4
מיותר לציין שחם אש... מכבי כרגע ביתרון 57-50... משחק מצויין של הגארדים סוף סוף... חבל שעד שקאמינגס מגיע למשחק סוף סוף אז הוא גם הולך מכות ומקבל הרחקה... לפחות באסילה בחוץ :D
מלחמה!!!!!!! |
אששש אללהה מכבייי
|
איזה משחק של הגארדים.. ביינום בלוטנטאל הלפרין ^*$&@$^!%^! איזה משחק יא ראבאק!!
|
אלהה אני צריך שמכבי תנצח וביירכן מינכן ולקחתי את הווינררררר
|
עכשיו גם הרחיקו את באטיסטה.. שופטים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי.
|
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששש
|
ציטוט:
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששש ? חחח ניצחון |
תשנה מהר תצבע לצהוב או כחול יא משוגע!!!
|
צהוב עולהההההההה עולההה צהוב עולה עולה עולה עולה עולההההההההההההההה אללה פיינל פור!!!!!!!1 יש איזו אווירה חשמל!!!! כולם יודעים שאירופה צהובה!
|
אלי כפרה עלייך ידעתי אתה לא כותב כאן כי אתה כולך על הטלוויזיה עומד עליה מקלל צועק תאמין לי אחי אתה נשמה אין כמוך !!!! איזה יום שמח יא ראבאק..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה דאנק של ביינום :bow: :bow: :bow: יותר יפה מדאנק של אנ בי איי נשבע לך-אתלט מס' 1 באירופה! יאללה סיינה!צובעים את מדריד בצהוב!!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
אחי הוא פשוט עף הבן :):):):) הזה כמו עטלף אשכרה באטמן אחיייייייייי איזה משחק מצויין של הגארדים סוווווווף סוףףףףףףף!!!!! |
מישהו הבין למה הרחיקו את באטיסטה?
זה היה בפסק זמן והשדרנים החראות האלה לא אמרו למה הוציאו אותו! |
ציטוט:
|
שארפ ובטיסטה הורחקו בגלל שלשחקני הספסל אסור לעלות על הפרקט בשום מצב.
|
פ י נ ל פ ו ר
|
אללהה פינלפור טירוףף
|
אוף מכבי עלו איזה זין fuck maccabi
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ